Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

18:59, 21. 6. 2020.

| Društvo

Izborna noć uživo na "Južnim vestima"

Autor:N. M.Izvor:Južne vesti

Izborna noć na Južnim vestima

Sve o izborima na jugu Srbije možete saznati na Južnim vestima - gostovanja lidera niških političkih partija, novinara i ljudi iz društvenog života Niša. Program uživo uz analize izbornih rezultata i uključenja iz svih gradova južne Srbije.

Program počinje od 19 sati, a prvi gost biće novinar Južnih vesti koji je napadnut na biračkom mestu u Osnovnoj školi Stefan Nemanja u Nišu.

U studiju Južnih vesti prvu analizu daće Mladen Jovanović iz Nacionalne koalicije za decentralizaciju i Dragan Dobrašinović iz Topličkog centra za demokratiju.

Gostovaće i predstavnici političkih partija u Nišu: Dragan Stojadinović iz Narodne stranke, Igor Novaković iz SPS-a, Nikola Marinković iz SPAS-a, Dragoslav Ćirković iz Niš, “moj grad”, Momir Stojanović iz Narodnog bloka, Dejan Sovrlić iz Dosta je bilo, Slaviša Dinić iz Koalicije za Pantelej, Bojan Avramović iz "Ne damo Niš", Bane Jovanović iz "Niš, moj grad”, Milan Krstić iz Ruske stranke, Ivan Jovanović iz Nove stranke, Predrag Jović iz Pokreta slobodnih građana i Vladimir Milošević iz Demokratske stranke.

O aktuelnoj društvenoj situaciji u Srbiji govoriće akteri niškog javnog života: načelnik Klinike za kradiovaskularnu hirurgiju, glumac Aleksandar Marinković, aktivistkinja Maja Kamenov, novinar Stefan Marković, autor knjige “Grad bola” Meti Kamberi i drugi.

O tome kako je izgledao izborni dan u Nišu i na jugu Srbije govoriće novinari Južnih vesti. Pratite nas uživo od 19 sati.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • banana

    01:39 // 22. 6. 2020.

    A V ne mrzi i nije ga sramota da se bavi politikom posle sve njegovog vladanja od Slobe na ovamo. A mi sedimo kuckamo i ništa se ne dešava , kad bi se pokrenuli svi nezadovoljni u Nišku stranku ,sigurno ne bi mogli da vršljaju sve ovi nepismeni i primitivni koji su došli ko zna odakle ,razmislite o tome ,oni neće da sjašu sami.

  • bugarin

    23:57 // 21. 6. 2020.

    Odlican program,nadam se vasoj televiziji u buducnosti.

  • Boki

    23:17 // 21. 6. 2020.

    U izvestavanju o izborima nas Nislije interesuju rezultati sa gradskih opstina a ne Gadzin Han, Svrljig, Razanj, Merosina itd. Izgleda da je Pirova pobeda SNS-a u gradu.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: