Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:44, 17. 1. 2022.

Izborne komisije i na lokalu sporije od predsednika - rezultati referenduma prvo iz prostorija SNS

Glasanje na referendumu - Prokuplje Rezultati komisija tek sutradan; foto: L.j. M.

Biro za društvena istraživanja (BIRODI) zatražio je od Agencije za sprečavanje korupcije da utvrdi da li je Aleksandar Vučić prekršio zakon i bio u sukobu interesa kada je u prostorijama SNS saopštavao rezultate ustavnog referenduma. Izborne komisije na lokalu su svoje brojeve imale tek dan kasnije, pa su zato ocene opozicije i civilnog sektora da komisije moraju brže, a da Vučić poistovećuje sebe i državu.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Што веће заставе -већа издаја

    17:00 // 17. 1. 2022.

    Назадњаци ово ДА проглашавају својом победом.Немој сутра да опет буде-то су жути,нисмо ми...

  • predsednik odavno i često

    17:03 // 17. 1. 2022.

    krši Ustav i privatizuje Srbiju ali pitanje je ko može to da spreči. On je i premijer, ministar, doktor, portparol samoga sebe i svega i svačega...

  • Miki

    17:27 // 17. 1. 2022.

    Људи причају да се Сотировска још није ни појавила у странци. Бајагић се пакује за Земун. Потпуно расуло влада у нишком Снс.

    • Soklen

      20:36 // 17. 1. 2022.

      Ne da vlada rasulo. Nego da se rasturi sekta i svi da se pohapse.

  • Nišlija

    18:07 // 17. 1. 2022.

    Tamara koja je najodgovornija za katastrofalan broj kontrolora opozicije u Nišu komentariše rezultate referenduma

  • Pepe l.tv. Niš

    18:30 // 17. 1. 2022.

    U čemu je problem? U okviru svih izbora stranke samostalno iznose svoje rezultate koje dobiju od svojih članova biračkih odbora. Zbog čega to nisu drugi izneli, njhov je problem. Verovatno zbog toga što bi morali potvrditi svoju neuspelu anti-kampanju. Uzgred, puno onih koji su zaokružili NE nisu pristalice opozicije i neće glasati za nju na aptilskim izborima.

    • Smuk

      21:59 // 17. 1. 2022.

      @Pepe l.tv. Niš : To su tvoji "mokri snovi" ! Ko ti kaže da oni koji su juče zaokružili NE , da neće glasati za opoziciju ? Javio ti av,av iz sedišta stranke ili @pericaSNS !
      Mislim da će nas biti još više do aprilskih izbora !

    • BIRODI

      00:29 // 18. 1. 2022.

      Sve stranke nemaju predsednika čije duznosti su definisane članom 111 i 112 Ustava Srbije i Zakonom o predsedniku Republike, a ujedno i članov 40 Zakona o sprečavanju korupcije.
      Obavljanje partijske funkcije dok si na javnoj je suprotno Ustavu, zakonu i OSCE Dokumentu iz Kopenhagena stav 5.4. iz 1990. Ovo je napisao ODIHR prosle godine u izvestaju sa posmatranja izbora u Srbiji

    • Aleksandra

      08:47 // 18. 1. 2022.

      Ovo nisu bili izbori na kojima su učestvovale političke stranke da bi se oglašavale iz svojih sedišta, već REFERENDUM. Ako je AV želeo da se obrati trebalo je da to uradi iz Predsedništva, a ne iz SNS i to potpisan u medijima kao predsednik Srbije. Srbija nije SNS. Očigledno je da ne želite uređenu državu, poštovanje Ustava i zakona.

  • Ex faca

    11:14 // 18. 1. 2022.

    Šta je tu čudno? Vlast je već imala spreman govor, samo se čekalo da spiker to i objavi. Nije ni čudo što su izborne komisije bile sporije jer sam u mojoj izbornoj jedinici video dva čoveka za koje znam da su više vremena proveli u strankama (svaka na vlasti), nego u svim školama zajedno. I kako onda nepismeni da neto komisijaju? Tako je to kod nas.

    • Torpedo

      20:34 // 18. 1. 2022.

      To sto je tako kod nas, ne znaci da tako treba ! Vi, koji se predajete, bagatelisete i pozdravljate ovakve kradje, najveci ste problem . Vazno da se najedete, napijete,da imate platu iz budzeta , da ubacite zene i decu da rade za minimalac i da se naspavkate... Nicija nije gorela do zore !

  • Miloš Mihael

    23:53 // 19. 1. 2022.

    Treba sve smeniti u Nišu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: