Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:35, 30. 1. 2021.

| Društvo

Izlila se Kutinska reka, problema ima i u Belotincu

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
poplava
Izlila se Kutinska reka; foto: JV

Kiša koja je sinoć padala i sneg koji se topi doveli su do izlivanja Kutinske reke u pojedinim selima opštine Gadžin Han, a kako javljaju čitaoci Južnih vesti, problema ima i u selu Belotinac gde se izlio kanal.

Veće štete zasada nema. U selu Taskovići kod Gadžinog Hana potopljene su njive uz obalu, kao i lokalni put, a voda je ušla i u pojedine kuće. poplava Problemi sa Kutinskom rekom i kanalom u Belotincu; foto: JV

Kako nezvanično saznajemo u niškom Štabu za vanredne situacije, problemi sa izlivanjem postoje na samo ove dve lokacije, a ekipe pokušavaju da pomognu na terenu.

Cele noći je padala kiša, porastao je vodostaj Kutinske reke. Sporadično je voda ušla u podrume, ali nema većih problema - kažu u Štabu.

U selu Belotinac se izlio kanal koji se uliva u Južnu Moravu.

Podsetimo, pre manje od 20 dana velike poplave pogodile su jug Srbije, a veliki broj lokalnih samouprava proglasio je vanrednu odbranu od poplava.

poplava Opet poplave; foto: JV

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Marica K

    05:05 // 1. 2. 2021.

    Ovo konstantno izlevanje Kutinske reke je na cast svake vlasti od komunjara,do Milosevica preko zutih Europejaca do SNS.Sram vas bilo sta ste radili i sta radite ovim ljudima!A jedan deo krivice nose i gradjani koji se apsolutno ne bore za svoje dobro.Uopste nisu slozni nizasta i onda im ne lako prodavati maglu.Nose se onim sta me briga da protestujem kad meni ne plavi ili ja sam siguran i zdravo!

  • DUSAN STAMENKOVIC

    22:48 // 31. 1. 2021.

    BRAVO , JUG BOGDANOVACKA REKA NAM PRAVI PROBLEM U SELU ORLJANE , SVAKE GODINE UNISTILA JE SVE OBLJEKTE U DESETINA DOMACINSTVA, NASA VLAST , NASI PRESEDNICI SE ODAZIVALJU SAMO KAD VODA VEC BUDE NAPUNILA KUCE PRE TOGA SU NEDOSTPNI. SAMO FEKALIJE IZ TE REKE I ZARAZA PA VI VIDITE KOLIKO SMO MI LJADNI. .!.

  • Hip

    13:56 // 31. 1. 2021.

    Bitno da je SNS vlast podigla naknade za ODVODNJAVANJE 150 posto u ovih nekoliko godina. Kad imamo BG na vodi možemo i Srbiju u vodi. Možda će ekonomski tigar naučiti da pliva i u vodi a ne samo u parama!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: