Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:16, 12. 4. 2013.

Izmene u budžetu Niša

gradsko-vece-234.jpg Sednica Gradskog veća Niša, foto:infobiro.tv

Zbog boljeg funkcionisanja grada gradsko veće se odlučilo na rebalans i prebacivanje novca sa jedne pozicije na drugu, objasnio je gradonačelnik Niša.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Bane

    13:38 // 12. 4. 2013.

    Cekajte bre ljudi!!! Ako je ovom vajnom g.dinu Jovanovicu mirovao radni odnos to znaci da on nije bio aktivan radnik Direkcije. Kako se onda non-stop pojavljuje na svim gradilistima,na svim televizijama, donosi odluke,slika se, odgovara na pitanja,asfaltira, "brine" za gradjane (citaj>glasace), itd.itd.Ispada da je on veliki lokal patriota koji radi dan i noc bez para da bi svima nama bilo bolje. Ili ispada da je ono drugo.. o cemu se vec uveliko prica a sto je meni mnogo verovatnije.

    • Sonja

      19:35 // 13. 4. 2013.

      A što vam je tolika opsesija Jovanović. Izgleda da svako ko u ovom gradu nešto radi on mora da bude anatemisan. Kad ne radi onda je to u najmanju ruku normalno. Koliko vidim iz komentara vama najviše smeta što se neko slika, naravno da će odgovarati na pitanja koja se njemu upute.Sa druge strane imamo naivnog "TZV" Gradonačelnika. Da imamo još par Jovanovića u gradu bilo bi svima bolje.Lako je kritikovati, kad obezbedite bar jednu investiciju nek to bude i farba za klupicu javite se.

    • Goran

      01:30 // 14. 4. 2013.

      Pusti više Baneta, ja bi reko da ti više smeta nesposobnost Perišića, a nemaš de pa kukaš. Providni ste sa napadima

      Zbogom

  • iVana

    12:34 // 12. 4. 2013.

    I opet se jeftinim trikovima sluzite da bi ste zamazali oci narodu!!! Sad prikrivate greske jedan drugog?! Sramota!

  • zaza

    12:42 // 12. 4. 2013.

    Dokazao si i ti Perisicu i ti Jovanovicu da ste nesposobni da uradite nesto za ovaj grad. Jedino sto znate je da "usisavate" novac od gradjana.

  • wee

    12:39 // 12. 4. 2013.

    Presipanje iz supljeg u prazno.

  • struka

    18:43 // 12. 4. 2013.

    Banana i Perisic pravili budzet i eto problema! Kakav cirkus u kasi grada su napravili pokazace se uskoro ali ce gradjani platiti ceh za to,nazalost. Perisic je zalutao aBanana mu je idejni vodja.Perisic je... izgubio se dr Zli?

  • Nikolina

    19:07 // 12. 4. 2013.

    A sto duguju pare trudnicama i roditeljima vec 4 meseca,nikom nista..

  • Petar

    19:10 // 12. 4. 2013.

    Radi pojasnjenja: drugi rebalans za samo 3 i po meseca. To niko do sada u Srbiji nije uradio i sve zbog neznanja i nesposobnosti. Ideja je da otmu od Gradske stambene 300 miliona sopstvenih prihoda i da na taj nacin uniste fond solidarne stambene izgradnje, sto znaci da od novih zgrada na Duvanistu i Ledenoj steni nema nista. I drugo: da dodaju jos 140 miliona za odrzavanjs ulica jer su 200 miliona vec potrosili. To sto se to nigde ne vidi i sto se u gradi nista ne radi, treba neko da ih pita.

  • STUDENT GRAĐEVINE

    17:44 // 13. 4. 2013.

    Koliki je lopovluk u gradu da su udarili i na studente, naime studenti koji imaju prosek 9 su trebali ove godine da dobiju stipendiju 7100 dinara kao i prosle godine međutim dosetili su se da je to mnogo i smanjili na 6000 dinara !!!!!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: