Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:16, 26. 7. 2019.

| Društvo

Izmenjena privremena trasa “somborske” linije - sada prolazi i kroz Somborski bulevar

Autor:S. M.Izvor:Južne vesti
autobus
"Somborski" sada prolazi i kroz Somborski bulevar; foto: S. M.

Nakon pisanja Južnih vesti o žiteljima niškog naselja Pantelej koji su nezadovoljni izmenjenom rutom gradske linije 5 Železnička stanica - Somborska koja je uvedena zbog radova u Kosovke devojke, trasa će opet biti izmenjena i autobusi će sada prolaziti od Studeničke do Gornjomatejevačke sve do crkve Svetog Pantelejmona i nazad do stanice kroz Somborski.

linija Nova trasa; printskrin: googlemaps.comOvom maršutom “somborski” autobusi će ići do 15. avgusta, za kad se, kako kažu u Direkciji za javni prevoz, predviđa završetak radova u Ulici Kosovke devojke kroz koju ova trasa prolazi.

U smeru ka Somborskom bulevaru redovnom trasom do raskrsnice ulica Pantelejska i Kosovke devojke zatim Knjaževačom ulicom, Studeničkom, Gornjomatejevačkom, Kosovke devojke, do Somborskog bulevara gde je stajalištu Sv.Pantelejmon uveden privremeni početni termimus. U smeru ka Železničkoj stanici Somborskim bulevarom, Studeničkom, Knjaževačkom do raskrsnice sa ulicom Kosovke devojke i na dalje redovnom trasom - ističu u Direkciji.

Na izmenjenoj trasi, dodaju, autobusi će koristiti postojeća stajališta, ali i neka privremena.

Privremema stajališta biće u ulici Studeničkoj, nakon raskrsnice sa Somborskim bulevarom, u smeru Gornjomatejevačkoj; u ulici Gornjomatejevačkoj, pre raskrsnice sa ulicom Novice Žigić Bože, u smeru ka Borskoj; u ulici Gornjomatejevačkoj, pre raskrsnice sa ulicama Kosovke devojke i Borska Na Somborskom bulevaru, pre raskrsnice sa ulicom Studeničkom - navode u Direkciji.

Podsetimo, radovi na Ulici Kosovke devojke počeli su sredinom jula ove godine i najavljeno je da će trajati do sredine avgusta. Izmenjena trasa prolazila je samo do kraja Studeničke i nazad do železničke stanice. To što autobusi nisu prolazi kroz Somborski bulevar, izazvalo je bes kod jednog dela Pantelejaca, o čemu su pisale Južne vesti. Dan nakon toga, Opština Pantelej najavila je izmenu izmenjene trase.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Folklorna istina

    10:44 // 27. 7. 2019.

    Hteli su sirinu i sumu za odlazak u lov na brdu pa gradili od bede umesto da su gradili tu gde su hosteli koje zovu hotelima solitere po centru pre renoviranja Ambasadora a gore budze vikendice, pa nek se vozikaju o svom trosku.

  • Kvantitet i kvalitet

    10:17 // 27. 7. 2019.

    Kad smo rastrkali varos skoro do Svrljiga.

  • Dragan Nesic

    16:58 // 26. 7. 2019.

    Залагање свих заинтересованих имало је плода!
    Да ли је такво залагање било и на другим радовима овог типа?
    Очигледно није и најчешћи одговор је непотребно! Да ли?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: