Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:14, 14. 11. 2012.

Izvađene kante iz Nišave

kanta4.jpg

Rano jutros radnici niškog preduzeća "Gorica" izvadili su iz Nišave čak 8 kanti za otpatke.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Šami

    11:48 // 14. 11. 2012.

    Hvala ekipi koja je izvukla kante, nadam se da ih nisu samo ostavili na obali.

    Za rukovodstvo Gorice: nadam se da nećete imati previše posla oko dokumentovanja izvlačenja ove dve kante (kapiram da ti nalozi posle moraju da se dopune detaljnom dokumentacjom sa terena, znamo da nije to lak posao). Evo, ja, pošto volim svoj grad, malo ću vam pomoći, da biste vi imali manje posla:

    Izveštaj: Dana 14. 11. 2012 godine šestočlana ekipa (Pera, Mika, Đoka, Toka, Loka i Moka - ubaciti odgovarajuća imena) krenula je u izvlačenje kanti iz reke. Vreme je bilo oblačno, sa malo vetra (severoistočni). Ekipa je ponela kanap dužine 5 metara, prečnika 5cm.

    Ekipa je rešila da kante izvlači koristeći oprobanu metodu - deda-za-babu-baba-za-repu-iščupati-je-ne-mogu. Momci su se rasporedili u sledeći redosled (gledajući od obale prema reci): Pera za Miku, Mika za Đoku, Đoka za Toku, itd. Moka je bio poslednji, jer je samo on imao gumene čizme.

    (vi nastavite, nadam se da sam vam dovoljno pomogao)

    • Branislavan Petrović

      13:20 // 14. 11. 2012.

      Ja sam bio prisutan kada su izvlačili kante.Video sam da je Đoka bio najvažniji,bio je i napred i pozadi.Svaka mu čast i preporuka da gazda nagradi Đoku adekvatnim poklonom.

  • Ivan Milovanovic

    12:48 // 14. 11. 2012.

    I sta kazete, mnogo trave u reci? Pa ocistite besposlicari, da jednom mesecno idete u inspekciju korita primetili biste sve na vreme. A vi ste sada izvukli kante u obliku pecurke kakve su bile jos krajem devedesetih :D

  • bla bla

    14:39 // 14. 11. 2012.

    I sta sad?! Izvukli ste kante i sta, hocete mozda da vam kazemo Hvala?! To vam je posao, za to ste placeni, pa radite! Kada bi svaka osoba koja radi kod privatnika, pozvala novinare i to sve objavili na TV-u ili novinama, ocekujuci da im neko kaze Hvala. I ovako su svi koji rade po tim Javnim Gradskim Sluzbama stranacko-rodbinski primljeni, pa nekad i oni, jadni, moraju da urade nesto. WOW!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: