Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:51, 21. 3. 2011.

| Društvo

Izveštaji o radu javnih preduzeća iz Leskovca

Autor:Danilo KocićIzvor:Južne vesti

LESKOVAC – Gradsko veće Leskovca jednoglasno je usvojilo izveštaje o radu javnih preduzeća uz napomenu da će biti posebne rasprave na sednici Gradske skupštine, koja bi trebalo da bude održana do kraja marta.

Jedinu polemiku na sednici gradske vlade izazvala je rasprava o izmeni i dopuni Odluke o određivanju autobuskih stajališta prema vrsti prevoza za linijski prevoz putnika na teritoriji grada Leskovca.

Iako je predlog te odluke usvojen kako je i dostavljen članovima Gradskog veća, gradonačelnik Leskovca Slobodan Kocić je rekao da ima dovoljno razloga da se još jednom proceni da li je sadašnje rešenje dobro i da se do sednici Gradske skupštine, eventualno, ponuđeni predlog dopuni.

- U prvom planu mora biti interes putnika, naših građana, zatim prevoznika i Gradske autobuske stanice – zaključio je Slobodan Kocić.

Pojedni vlasnici autoprevozničkih kuća, koji se bave gradskim prevozom, nezadovoljni su ponašanjem preduzeća koje održavaju međumesni saobraćaj, jer im, kako kažu, „kradu putnike“ pošto se zaustavljaju na mestima koja su određena samo za linijski prevoz na teritoriji grada Leskovca.

- Ako se ta praksa nastavi, beležićemo gubitke i moraćemo da prestanemo da radimo – obavestio je članove Gradsog veća predstavnik „Pešić prevoza“. 

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: