Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:30, 23. 1. 2019.

Izveštavanje po diktatu - različite televizije, isti sadržaj, iste mete

mejl-urgentno-printskrin Naredba svima o čemu da izveštavaju; printscreen

Ono što gledaoci različitih televizija koje imaju isti sadržaj u informativnim emisijama već dugo pretpostavljaju - da određene ličnosti targetiraju i istovetno izveštavaju po nečijem nalogu, prvi put je i zvanično potvrđeno - "Južne vesti" došle su do mejlova koji stižu na adrese više lokalnih medija u Srbiji.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Dragan Nesic

    17:20 // 23. 1. 2019.

    Ово што износите је потврда праксе низ година уназад. Сада је само остављен траг.
    Увидом у информативне програме појединих телевизија у дужем временском размаку види се заокрет у информисању.

  • prof dr CVETKO Prvi

    18:28 // 23. 1. 2019.

    Tako je bilo i u vreme Slobodana Miloševića a i ovi su se mnogo "zaigrali"! Izgleda mi da je ovo, po onoj narodnoj : "Lopov stalno viče - drž'te lopova" !
    Bliži im se kraj ali ne i happy end !

    • vlada

      09:33 // 24. 1. 2019.

      Da,ali takva glupa strategija pali kod nas jer ima mnogo ogranicenog i neukog naroda, koji kada cuje za nekog da je lopov 1000 puta na tv...kao sto svaki put Vucic i njegovi poltroni iskoriste priliku da kazu da su Jeremic i Djilas lopovi...bez sudjenja, bez podnete krivicne prijave, bez dokaza...onda to dosta takvog naroda i veruje u to... Gebels je rekao da "1000 puta ponovljena laz je istina"

  • Posmatrac

    18:54 // 23. 1. 2019.

    SVI mediji rade po necijem diktatu. Dovoljno je samo pratiti trag novca- i znace se ko sta naredjuje i pod kojim uslovima.

  • BATA

    23:04 // 23. 1. 2019.

    Jedino mi nije jasno sto Hitler?Da li to znaci da treba da se velica to vreme i ta vlast i nacin izvestavanja kakav je bio tada ili smo vec u tome i to odrzavati?Fali samo Gebels.Kome je stalo da posle skoro 80 godina pominje to ime i u koju svrhu?

    • z

      01:39 // 24. 1. 2019.

      sergej je vučića poredio sa hitlerom u jednom tweetu

    • misa

      01:53 // 24. 1. 2019.

      Hitler iz razloga da bi se ova dvojica poistovetila sa njim, to mu dodje podsvesno delovanje na mozak, za ove koji nemaju samo mali mozak...

  • Bane_NI

    19:36 // 23. 1. 2019.

    Bravo za tekst i istrazivanje.

    Cak ni Botovi nemaju obraza da komentarisu :)

    Samo nastavite ovako

  • Драган Шабац

    17:57 // 23. 1. 2019.

    На исти начин је почела сменна власти у БЈР Македонији, када су се појавили наводни снимци прислушкивања органа власти, па је смењена легално изабрана влада. Пошто у Србији није успело са демонстрацијама и шетњама, јер их је мало, (и у БЈР Македонији Заев нема подршку народа), кренуло се сада на исти начин и у Србији.

    • ivan

      20:50 // 23. 1. 2019.

      smena vlasti je dobra stvar i deo zivota u demokratiji. to sto koristite taj termin u negativnom smislu - sa prizvukom teorije zavere - jasno pokazuje da ni vi, kao ni ova vlast, niste uopste zaiteresovani za demokratiju u Srbiji - bez koje nema nacina da se Srbija promeni i napreduje.

    • Pepe

      21:21 // 23. 1. 2019.

      Dragane nisi u pravu. Tadasnja opozucija (Zaev) nije mogla dobuti izbore na fer izborima, pa su im Ameri napravili "tajne" snimke i razna pisma kako bi preuzeli vlast. Sve mi se cini da je ta strategija i sada. "Novinarka" TS, je politicarka koja koristi status novinara da bi iznela svoje politicke stavove. Drsgane, blago tebi sto zivis u slobodnom Sapcu.

    • jovica

      09:25 // 24. 1. 2019.

      Vuciceva vlast u Srbiji nije legalno izabrana...dokopali su se vlasti jedva 2012 godine...posle nista nije bilo legalno...ako je neko na tv 24h, laze i laze, ucenjuje, preti, mulja sa birackim spiskovima, blati svakog iz opozicije na najgore moguce nacine ako je i malo pretnja...onda nema tu ni "L" od legalne i legitimne vlasti...

  • Mile okati

    13:09 // 24. 1. 2019.

    Stvarno ne razumem urednika koji odobrava pustanje u program kontravizije . Pa decko je operisan od humora . Oni svesno ubijaju gledanost svojih televizija . I ljude koje znam a podrzavaju ovu i ovakvu vlast ne gledaju tu emisiju .

  • Branislav Petrovic

    20:13 // 23. 1. 2019.

    Tesko nama sa ovim i ovakvim medijima.Gledajuci ovih dana neke emisije na "Javnom servisu"nisam bas siguran da ce ovi prevaranti i demagozi tek tako otici u istoriju.Predstoji duga i teska borba sa lazovima i prevarantima.

  • Otpor2019

    12:53 // 24. 1. 2019.

    Bot divizija neka se sprema za travu,sendvici nestaju.

  • boxy

    09:16 // 24. 1. 2019.

    Diktatura

  • meda

    07:34 // 24. 1. 2019.

    Osim sto je ovo jedan veoma prost i rudimentaran nacin delanja, ni po cemu sustinskom se ne razlikuje od tzv sindikacije izvora: npr kad neki mediji na svom portalu presnose tudje (dez)informacije, recimo BBC, bezkriticno i bez dozvole komentara.

  • Milos

    17:35 // 24. 1. 2019.

    Sada ce Svevisnji Spojenoprsti da ostro osudi ovo, a interno ce da kazni one koji su dopustili da ova Gebelsova taktika izadje u javnost.

  • Dušan

    14:51 // 23. 1. 2019.

    A gde je Šolak???? :))))

  • Oliver

    10:01 // 25. 1. 2019.

    Ovo je smesno cime se vi bavite

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: