Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:59, 25. 3. 2013.

Izviđači tražili Konstantinovo blago

v

Četa starijih izviđača i planinki “Vožd“ proslavila je 10 godina uzastopnog održavanja akcije “Izviđačka avantura“ i održala “Potragu za Konstantinovim blagom“.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Bata

    11:11 // 25. 3. 2013.

    Svaka čast izviđačima,deci treba druženje zabava,bolje da subotu provedu u igri na vazduhu nego li uz facebook,ali organizator ovo nije radio badava,dobio je sredstva za "projekat tražimo Konstantinovo blago" pa što toj deci ne obezbedi neki zajednički ručak,makar u prirodi ako ne u nekoj školi u sali za fizičko vaspitanje da deca nastave druženje a ne još da se traži od dece da doniraju akciju,pa ko je donator, roditelji ko bi drugi,oni su "dežurni donatori za sve sportske ,kulturne ,školske i druge akcije a sada da doniraju i "igre bez granica sa Konstantinom " sramota

    • Perica

      14:38 // 25. 3. 2013.

      Imali su ručak i druženje uz "kulturno-zabavni program", samo nije navedeno u tekstu. Zvanični deo akcije je završen u 16:00, ali je većina dece ostala do uveče u "Voždu".

    • Lokica

      19:39 // 25. 3. 2013.

      Sramota je što neupućeni i neinformisani ljudi šire klevete i laži na račun izviđača. Izviđači su neprofitabilna organizacija mladih.

    • Milica

      20:52 // 25. 3. 2013.

      Poštovani gospodine,
      Vi očigledno ne znate kako finkcionišu izviđački odredi i odakle i kako nabavljaju sredstva. Takođe, niste obavešteni o tome kako je ova aktivnost izgledala, pa ne bi trebalo da širite ovakve neistine i navlačite senku na jednu od retkih neprofitabilnih organizacija za mlade u Srbiji.
      Ova aktivnost počela je u petak kada su gosti iz drugih gradova doputovali. Takmičarski deo je počeo u subotu u 10, a završio se oko 16 časova, ali su svi izviđači ostali do 19 u školi gde su se družili i igrali. Gosti iz drugih gradova su napustili Niš u nedelju posle ručka, a mislim da nema smisla da napomenem da su im svi obroci između bili obezbeđeni.
      Ukoliko imate dece, srdačno Vas pozivam da ih dovedete među izviđače i sami otkrijete šta i kako, a pre svega zašto izviđačka porodica u svetu broji preko 32 miliona ljudi.
      Puno pozdrava!

  • Ana

    20:11 // 25. 3. 2013.

    Kamo srece da smo konkurisali i dobili sredstva za organizaciju ove aktivnosti, ali nazalost nismo...

  • Алекса

    20:28 // 25. 3. 2013.

    Бато, лоше си информисан, имали су сви оброке у школи, после завршетка активности. :)

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: