Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

23:29, 30. 11. 2012.

Jajasti kružni tok u Nišu

jajasti-kruzni-tok.jpg

Nakon što je "Google maps" objavio nove snimke Niša iz satelita, jasno je postao vidljiv neobičan oblik kružnog toka na Somborskom bulevaru.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • nije to nista

    02:27 // 1. 12. 2012.

    Gospodin Bane Banana je toliko stvari u Nisu upropastio svojim "angazovanjem", da je vaj kruzni tok najmanje zlo od svih. Na primer, bilo je potrebno vise od 10 godina da se asfaltira Gornjomatejevacka ulica...

    • Milos Bogdanovic

      09:35 // 1. 12. 2012.

      12 godina je prijatelju trajalo renoviranje Gornjomatejevacke ulice - 12 godina je trebalo da se skine kocka i postavi asfalt a i na toj ulici su ljudi ogradili pola ulice i to treba da se slika

  • Milos Bogdanovic

    09:38 // 1. 12. 2012.

    Poslednja rec gradjevinarstva kandidat za 7 svetskih cuda nesto sto obavezno treba obici ZIVELO BANANINO OSTRVO

    • Moca

      20:17 // 1. 12. 2012.

      Neka nam objasni kojom trakom treba skrenuti u levo iz pravca Kosovke devojke prema zgradama u Vase Pelagica i obrnuto od njih prema Studenickoj. Pa dali taj ekspert ima i malo mozga da vidi koliko je propusta napravio a Banana brze bolje asfaltirao.Neminovna prepravka treba se izvrsiti o njihovom trosku a velicinu koji je ovo projektovao odmah najuriti.

  • Zeljko

    13:20 // 2. 12. 2012.

    Kruzni tokovi vec uveliko postoje u Evropi... Ako pogledate nas grad i saobracaj - gde god ima kruznog toka nema guzve i obratno. Verujem da ce uskoro biti uklonjeni semafori na potezu Gen. Milojka Lesjanina - Vozdova - Zorana Djindjica, da ce Bul. Nemanjica isto biti sa kruznim tokovima, zatim rasrsnica kod Adventisticke crkve i Crkve Sv Luke, na Paliluli kod Crkve Sv. Nikole, ... Kruzni tokovi su buducnost a npr. kada dolazi do sudara oni nikada nisu direktni te su samim tim i kruzni tokovi bezbedniji!

    • igor mitic

      17:42 // 2. 12. 2012.

      Uh nadam se da ce da se pobedi lobi semafora i sto vise bude kruznih tokova, evropa je uveliko porkivena kruznim tokovima !

  • Bojan I.

    20:20 // 1. 12. 2012.

    Samo neobavešteni misle da ne postoji kružni tok jajastog oblika. Postoji i te kako, nismo ga mi izmislili. Jedino što ovaj nije najsrećnije izveden.

  • Igrutin Igrutinovic

    23:57 // 30. 11. 2012.

    Ako neko zna kako da im prijavi grešku.
    Ovo je na matevačkom putu.
    http://img38.imageshack.us/img38/8189/86075794.jpg

    • Hipotalamus

      01:21 // 1. 12. 2012.

      Ovo je, gospodine Igrutine, na sred Somborskog bulevara i zove se "Bananino ostrvo" pa je zbog toga nepravilnog oblika. To je najnoviji svetski trend u gradjevinarstvu jer zahteva od vozača povećanu koncentraciju tokom kruženja jer nikad ne znaš odakle će istrčati prase...

    • mb

      16:20 // 1. 12. 2012.

      Misliš na grešku Google-a, ma nije to ništa jedan manji odsjaj a osim toga mislim da su svesni toga, ima na google mapama i mnogo većih grešaka.

    • Slobodan

      22:51 // 1. 12. 2012.

      Odsjaj sunca od sunchanih panela,mozda?

  • moccar

    19:38 // 2. 12. 2012.

    Dali ce nam ekspertski strucnjak objasniti kako skrenuti u levo iz pravca Kosovske devojke a pogotovu dok vozilo iz zgrada iz Somborske skrece takodje u levo.Verovatno ce Prepravku ovog kruznog toka platiti gradjani Nisa jer onaj koji je ovo zamislio nije u potpunosti sagledao saobracajnu situaciju, verovatno zbog neznaja. Vec napravljeno a posle ce se to prapravljati, ali odgovornog za ovu glupost to nista nece kostati jer ce to i onako placati gradjani. Istraziti i obelodaniti koja je to velicina koja je osmislilla ovakvu raskrsnicu koja nama ulaz iz ul. Kosovke devojke. Naravno odmah takvok najuriti a ako cita ovo neka nam llepo objasni svoju zamisao, bez obzira na jajasti kruzni tok koji u ovoj situaciji uopste nije proobllem.

    • Joca

      22:52 // 2. 12. 2012.

      Ovaj kruzni tok nema veze sa ulicom Kosovke devojke vec sa ulicama Somborska i Vase Pelagica.

    • Mare 82

      10:19 // 3. 12. 2012.

      Platiće neko taj jajasti i glavom ako neko iz zgrade bude hteo da izađe iz dvorišta a neki se klinac u BMW-u zaleti niz bulevar sa 120

    • baner

      12:48 // 3. 12. 2012.

      E pa prijatelju, vama saobraćaj stvarno predstavlja problem. Nije kriv kružni tok, on je sasvim jasan. U svakom slučaju, promislite dobro pre nego što sednete za volan.

  • Khal Drogo

    15:28 // 3. 12. 2012.

    Hocemo jos kruznih tokova!

  • PETAR

    09:09 // 5. 12. 2012.

    Hteo "BANANA" da pravi BANANU.

  • Mare 82

    10:17 // 3. 12. 2012.

    Evo lepo se vidi na slici šta je radila i koliko je kasnila sa čišćenjem zimska služba koja čisti puteve

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: