Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

21:51, 2. 6. 2023.

| Društvo

Jak pljusak prekinuo Palilulsko veče

Autor:Nikola ĐukićIzvor:Južne vesti
Palilusko veče (2)
Kiša poplavila deo oko bine; foto: JV / N. Đ.

Palilulsko veče, organizovano u okviru Gradske slave, a koje je trebalo da počne u petak 2. juna od 17 sati i da traje do 23:15 prekinuo to je usled jakog pljuska.

Nakon što je kiša počela da pada, publika je potražila najbliža skloništa oko palilulske rampe gde se manifestacija održavala, a posle svega 20 minuta poplavio se deo oko bine.

Palilusko veče (1) foto: JV / N. Đ. Nišlija koji je tražio najbliže mesto da se skloni od kiše, glasno je komentarisao da mu je žao što će se Palilusko veče ovako završiti, dok su stariji Palilulci ispod nastrešnice kod pruge komentarisali da ne pamte da je nekada za ovu manifestaciju ovolika pala kiša.

Kada nisu hteli da ga organizuju 3. juna kao što je trebalo, već su ga pomerili za dan ranije, ovakav pljusak se mogao i očekivati - rekao je još jedan Nišlija.

Palilusko veče foto: JV / N. Đ. Radnik obezbeđenja rekao je novinarima Južnih vesti da još uvek čekaju potvrdu organizatora da li će program biti nastavljen ili neće, te da će morati da ostanu na kiši dok ne dobiju odgovor nadležnih.

Na ovogodišnjoj 33. po redu Palilulskoj večeri trebalo je da nastupe Dečiji hor Čarolija, bendovi Leb i pivo, Naše tetke, Crne mambe, Lutajuća srca, Gracija, kao i solista Đorđe Marković i operska pevačica Dragana Moles.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Dragana

    22:18 // 3. 6. 2023.

    Srbija protestvuje,mi jadnici se sekiramo zbog seljane.Sram nas bilo!

  • Roka

    21:06 // 3. 6. 2023.

    Samo vi drage Nišlije i dalje budite na dnu liste po broju dogadjaja koji se ogranizuju dok vas ostali gradovi proždiru za raznim kupsujidama ,kobasicijadama,rostoljijadama i vasarima kako kazete.Dok oni privlace turiste i beleze po 40000 nocenja vi samo svirajte...Neka vam sve bude kao i Niska banja

  • Torpedo

    20:51 // 3. 6. 2023.

    Svo foliranje i ekipa" reda radi se slavi", ajd se slikamo, je doslo na naplatu ! Niti ima ,jos, Palilulaca, niti ima iskrene zelje da se to odrzi, niti ima kanalizacije a stroka na sve strane ! Ocekivani krah i nije neka steta ! Ovi , " umetnici" ce ostati bez honorara !

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: