Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:45, 24. 7. 2014.

| Društvo

Jak pljusak stvorio probleme Vranjancima

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
foto-irena-ilic.jpg
Kiša stvorila probleme Vranjancima; foto: Irena Ilić

Jači pljusak koji je nešto posle podneva zahvatio Vranje izazvao je više havarija na vodovodnim i kanalizacionim cevima.

2 I dok u gradskom Vodovodu kažu da nema prijava, iako su sve ekipe na terenu, građani Vranja na društvenim mrežama postavlju fotografije, uglavnom sa šaljivim komentarima tipa „nije samo Beograd, već je i Vranje na vodi“.

Kako za Južne vesti kaže direktor Vodovoda Krsta Janjić, Vranje je veliki grad i ne mogu sve ekipe da budu na svim mestima istovremeno, te apeluje na građane da, umesto što obaveštavaju novinare, obaveste nadležne službe koje će izaći na teren. 3

- Mi smo svesni problema sa cevima, naročito u centralnoj gradskoj ulici Kralja Stefana Prvovenčanog. Na žalost, dok se čeka rekonstrukcija ulice, mi možemo samo da rešavamo nastale havarije. Ekipe su stalno na terenu i apelujem na građane da nas obaveštavaju o havarijama - kaže Janjić.

On dodaje da su sve ekipe mobilne i da rešavaju probleme po prijavama, ali precizira da nakon današnjeg nevremena nije bilo ni jedne prijave.

Jedna čitateljka iz Vranja objavila je na svom fejsbuk profilu nekoliko fotografija koje svedoče o havariji u Ulici Petog kongresa, a direktor Vodovoda kaže da nije bilo prijava, ali da će odmah poslati ekipu da to reši.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • KOSTA

    11:06 // 25. 7. 2014.

    Glavana ul je u rekonstrukciji godinama i nikako ne dolazi do konacne rekosntrukcije.Ekipe su an terenu,koje ekipe g.Janjicu?Imate samo jednu ekipu sa specijalizovanim vozilom za grad od skoro 80.000

  • ja

    17:34 // 24. 7. 2014.

    Vranjske ulice su stalno u rekonstruisanju. Posle svake rekonstrukcije cevi u njima su sve manje. Vranje je jedini grad u kome se po glavnoj ulici hoda po pesku.

    • Goran Guzni

      18:52 // 24. 7. 2014.

      Isto kao da ste na plaži!

  • lucca

    13:58 // 24. 7. 2014.

    Vranje veliki grad?!? Vranje je samo VELIKA KASABA!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: