Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:10, 14. 5. 2021.

Japanac Takakomi Asahi vakcinisan u niškom Domu zdravlja

vakcina Vakcinisan ; foto: M. M.. K.

Japanac Takakomi Asahi koji je u Niš došao kako bi pokušao da se vakciniše, dobio je vakcinu protiv korona virusa. Iako je prvobitno rečeno da svi stranci moraju biti u radnom odnosu u Srbiji, Asahi je nakon pisanja medija dobio veliku podršku javnosti, pa danas i vakcinu Fajzer.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • canko

    14:17 // 14. 5. 2021.

    Kada ćete u penziju?

    • Bulevarka

      14:32 // 14. 5. 2021.

      Izgleda uskoro ako se smeni Loncar ide i on, jer ovu garnituru upravo on drzi, logicno je da ako ode sef idu i podanici. I nadam se da vazi za oboje, ma koliko prva zena lobira za gospodju sa Crvenog Krsta

  • Kosta

    14:27 // 14. 5. 2021.

    Ovo govori kako smo mi dobri domacini.Zelim mu prijatan boravak u nasoj zemlji.Sto se vakcine tice moja zena i ja cekamo da nas pozovu,jer smo se opredelili za rusku.Imamo u stanu ruski aparat za preciscavanje vazduha,alergena i duvanskog dima,i nekako oboje verujemo rusima.

    • Smuk

      22:38 // 14. 5. 2021.

      @Kosta : Samo napred Kosta , predupredite virus vodeći računa do vakcinisanja !
      Nije mi jasno čemu ovoliki minusi Vašem komentaru... malo ima normalnih, sudeći po zelenim brojanjima! Ili su "zeleni" nenormalni , što nije isključeno s' obzirom na okruženje !

  • Bulevarka

    14:30 // 14. 5. 2021.

    Ne moze ne moze a sad moze. More i oni su mi mnogo bitni. Rade kako im se kaze i naredi a nad radnicima glume Bogove. Iznad svakog popa ima pop. Videcemo samo do kad ce njihov pop njih da drzi

  • Milan

    14:37 // 14. 5. 2021.

    Japan je udaljen od srbije 10ak hiljade km. Nismo u njihovoj politickoj ni ekonomskoj sferi interesa. Cisto sumnjam da prosecan japanc zna da pokaze na mapu gde se nalazi srbija. Ali ta zemlja je neverovatno mnogo donacija dala srbiji. Tako da nemoj nekome da pada na pamet da kritikuje zasto je ovaj covek vakcinisan kod nas

    • Rade db

      16:34 // 14. 5. 2021.

      Toliko smo daleko I od amerike, pa imaju politicki I ekonomski interes, suprotan od naseg.

    • Tanja

      17:01 // 14. 5. 2021.

      Znaju, ako ni zbog čega drugog onda zbog Piksija. On je tamo bio živa legenda.

  • Ivan

    14:45 // 14. 5. 2021.

    Evo slika za svakog po jedna!
    Tri hiljade za Japanca!

  • Pjerica

    14:49 // 14. 5. 2021.

    Ehehe, al se stiso od stra :)

    • Срба

      15:56 // 14. 5. 2021.

      И ја би, да сам на његовом месту- погледај само колика се булумента окупила око њега да позира за фотографију.... не зна јадан да ли ће да га вакцинишу или линчују. НапреДНО.

  • Smuk

    15:44 // 14. 5. 2021.

    E, teka ,došlo im iz du.../gačka je to priča/ u glavu ! Da mi nismo , Japanac bi morao da postane - brat SiDji s' Pink!
    Dadoše li mu 3.000 dinara ili treba da dodje "bunga-bunga" da mu dadé! Iskreno , ne mora mu dava ! Važno je da su ga "cjepili" /takó kažu Croaćani/ a Nišlije bi kazalé " : "I'cepimo ga" !

    • Des - pot

      20:11 // 14. 5. 2021.

      Smuk, 'el ovaj beše onáj Japanac,s poreklo od naši bivši prostori,što ga ti pre'stavi pre neki d'n.S'g da mu ovija dadú papir da si stvarno bude naš.

  • Bulevarka

    15:53 // 14. 5. 2021.

    Samo me zanima ima li nesto a da oni to medijski ne proprate i ne objave? Isto kao Vucic. Ma gde isto, ovo je predsednik, njegova rec ima tezinu,dela,postupci, svaka greska se prati, a ovi? Njih ne razumem, jos malo ce odlazak u toalet medijski da bude propracen, toliko li u Nisu nema sta bitnije i bolje od njih dvoje.Mada ce i njima po svemu sudeci doci kraj.

    • Milena

      19:12 // 14. 5. 2021.

      Vakcinacije u prostorijama gde ostali pacijenti ne primaju te iste vakcine uz prisustvo velikog broja novinara je zaista tužno. Da li se ništa bitnije nije desilo u Nišu? I naravno uz pacijenta dvojac. Zašto se nisu slikali sa svakim pacijentom koji je primio vakcinu?Čovek koji ima uslov za penziju bi trebalo da časno ode a ne da grčevito drži fotelju.Gde su COVID junaci u medijima? Nema ih.Zašto?

    • Mika

      23:29 // 14. 5. 2021.

      Naravno da ne znaju. Inace bi se vakcinisao u prostoriji gde i svi drugi. Na engleskom se to kaze "media whores" (odnosi se na Jerkana i sve njegove podrepase iz DZ).

  • Срба

    15:54 // 14. 5. 2021.

    Не знам само ко му је то саопштио да “svi stranci moraju biti u radnom odnosu” у Србији... али, тако је то овде. Поражавајућа некомпетентност и нестручност на СВИМ нивоима СВИХ оних који су на државним јаслама. Одговор који добијете за било који проблем- зависи од индивидуалне интерпретације закона/правила/уредби особе која вам се заломила. И расположења исте у датом тренутку. Бедно!

  • Vlada

    16:17 // 14. 5. 2021.

    Izgleda ga icjepili i u koleno.

  • Rune

    20:07 // 14. 5. 2021.

    Za svi japanci-kineska vakcina

  • Razbibriga

    20:12 // 14. 5. 2021.

    Gospodin ImaMito !

  • BATA

    23:06 // 14. 5. 2021.

    Da li ces za 15 dana da stignes do Japana da se revakcinises ili ces kampovati u Srbiji.Ako si dobio badava vakcinu,vidis kako smo humani onda budi i dalje na teret budzeta.Dobices 3000,za nove gume.Sta ce sa tobom biti nije bitno,potpisao si.I ti nad sobom vrsis eksperiment vozeci biciklsam,po svetu kao sto je i Srbija eksperiment za vakcine,kako nedavno rece ministar zdravlja na tv.

  • Nicović Ivan

    01:57 // 16. 5. 2021.

    Dakle ljudi vole da pljuju krv pa to ti je.

  • Soplitam Dzabe

    15:25 // 16. 5. 2021.

    Vika be od kudeste ? Nasinci li ste ?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: