Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:42, 25. 5. 2019.

| Društvo

Javna rasprava o lokalnom ekonomskom razvoju Niša

Autor:J. A.Izvor:Južne vesti
Niš centar
Javna rasprava o aktuelnom ekonomskom razvoju; foto: Davorin Dinić

Mikro, mala i srednja preduzeća, preduzetnici, Klub privrednika, Privredno-ekonomski savet, udruženja, organizacije civilnog društva, predstavnici Univerziteta, novinari, ali i svi zainteresovani građani mogu da daju predloge o lokalnom ekonomskom razvoju Niša za ovu godinu, na javnoj raspravi koja će biti održana u sredu, 29. maja u sali Regionalne privredne komore.

Od ponedeljka, 27. maja pa sve do 4. juna traje rasprava o aktuelnom Nacrtu Programa lokalnog ekonomskog razvoja Niša. Zainteresovani imaju vremena da se upoznaju sa planom razvoja, a imaće mogućnost i da sami predlože kako to treba da izgleda.

Javna tribina na kojoj mogu da kažu šta o predlogu ekonomskog razvoja misle mogu da daju u sredu, 29. maja od 12 do 13 sati, u Regionalnoj privrednoj komori.

Zainteresovana mikro, mala i srednja preduzeća i preduzetnici, Klub privrednika, Privredno-ekonomski savet, udruženja, organizacije civilnog društva, predstavnici Univerziteta i sredstava javnog informisanja, organi i službe Grada i drugi zainteresovani subjekti svoje predloge, primedbe i sugestije o Nacrtu, mogu dostaviti pisanim putem i to: Kancelariji za lokalni ekonomski razvoj i projkte Grada Niša, ul. Orlovića Pavla bb, Niš i elektronskom poštom na adresu: [email protected] - dodaju u odluci.

Rok da pisanim putem građani dostave svoje predloge je 4. jun.

Kažu da će nakon javne rasprave Kancelarija za lokalni ekonomski razvoj i projekte da razmotri predloge, kao i primedbe i sugestije i napraviće izveštaj. To će potom dostaviti Gradskom veću uz konačan Nacrt programa lokalnog ekonomskog razvoja Niša za ovu godinu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Tivat

    21:24 // 26. 5. 2019.

    Begaj be!

  • Stojko

    17:19 // 26. 5. 2019.

    "Predloge za lokalni ekonomski razvoj za ovu godinu"!? Dobro ljudi, vi iz Vlasti, da li me potcenjujete, ili ste toliko glupi, te ne znate šta radite. Trećeg nema.

  • Nišlija

    20:49 // 25. 5. 2019.

    Aha u jun će oredlažete program razvoja za tekuću godinu. A će počnete da ga realizujete u oktobar... Al stvarno, jel vifite sa preterujete sa laganje? Mlogo ste bre nesposobni... Al nećete još dugo...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: