Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:42, 25. 5. 2019.

Javna rasprava o lokalnom ekonomskom razvoju Niša

Niš centar Javna rasprava o aktuelnom ekonomskom razvoju; foto: Davorin Dinić

Mikro, mala i srednja preduzeća, preduzetnici, Klub privrednika, Privredno-ekonomski savet, udruženja, organizacije civilnog društva, predstavnici Univerziteta, novinari, ali i svi zainteresovani građani mogu da daju predloge o lokalnom ekonomskom razvoju Niša, na javnoj raspravi koja će biti održana u sredu, 29. maja u sali Regionalne privredne komore.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Predlog

    15:29 // 25. 5. 2019.

    Kakav predlog prevaranti. Vratite omladini baste kafica da mogu da sede preko dana kao nekad i druze se. Ovako mozete da lazete da posle kurseva za preduzetnike i IT kurseva mladi pokrecu svoje poslove sto nuje tacno. Nekad smo bar znali gde je nezaposljena omladina. Bila je po punim bastama niskih kafica za vreme radnog vremena.

  • Mara

    16:15 // 25. 5. 2019.

    Sve lepše od lepšeg

  • Imperium Opus

    17:28 // 25. 5. 2019.

    Šta će nam javne resprave i sve što je u tekstu nabrojano kad imamo ekonomskog stručnjaka istoričara?

  • Dulek i duleci

    17:28 // 25. 5. 2019.

    Sigurno se Pile da pozove i svog drugara iz G17 Baneta da sedi izmedju Bulatovica i Mileta.Prvi je zemljak drugi politicki prosvetitelj.Lustracija

  • Niske sramote

    17:37 // 25. 5. 2019.

    Sigurno ce pozovu i Turana i Turku.Turan praunik ali voli da bude gradjevinac.Turka isto praunik, penzos.Is more is nedamo vam Nis !!!

  • Paracelzus

    18:22 // 25. 5. 2019.

    Vi ih samo farbate. Ide red poniske pa red povislje vile a preko taze renoviran oblakoder. Nema tu sta da se doda sve je uskladjeno. Samo farbajte narod i objekte u sto veselijim bojama. Jedna od metoda lecenja bojama. Mnogo bolesti a samo sedam uzroka i sedam metoda lecenja za ekonomski razvoj Nisa.

  • Smuk

    19:02 // 25. 5. 2019.

    Obožavam javne rasprave,tribine i...itd, na kojima učestvuju sve moguće "strukture i stručnjaci" propalog tzv. grada Niša a još stoji poziv "zainteresovanim gradjanima"!!??
    Nišlijski "zainteresovani gradjani" su na vlasti i "opraviše" nezainteresovane, ubijene u pojam i nas što pišemo komentare i povremeno izadjemo na ulicu!Smejurija od tribina a pogotovo od učesnika...Niš je mrtav - "živeo" sns !

  • Mare

    19:17 // 25. 5. 2019.

    Krivično procesuirati onog prevoznika koji krade minimum 2 linije dnevno,a uredno ih naplaćuje od Grada.To bi bio lokalni ekonomski razvoj.

  • Nišlija

    20:49 // 25. 5. 2019.

    Aha u jun će oredlažete program razvoja za tekuću godinu. A će počnete da ga realizujete u oktobar... Al stvarno, jel vifite sa preterujete sa laganje? Mlogo ste bre nesposobni... Al nećete još dugo...

  • Stojko

    17:19 // 26. 5. 2019.

    "Predloge za lokalni ekonomski razvoj za ovu godinu"!? Dobro ljudi, vi iz Vlasti, da li me potcenjujete, ili ste toliko glupi, te ne znate šta radite. Trećeg nema.

  • Tivat

    21:24 // 26. 5. 2019.

    Begaj be!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da be, oni kao nešto tražili od Beograda. Kad ih zovu iz Beograda oni ustanu od stolicu.

Zoki Ajduk Čitalac

Tekst: Grad Niš traži od države Tvrđavu na poklon

Pronađite nas na: