Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:14, 2. 2. 2016.

Štrajk upozorenja javnog sektora i na jugu Srbije

strajk Šalteri će u nekim javnim institucijama biti zatvoreni na jedan sat; Ilustracija; foto: arhiva JV

Zaposleni u javnom sektoru koji su članovi Saveza samostalnih sindikata Srbije i Ujedinjenih granskih sindikata "Nezavisnost" stupiće u štrajk upozorenja od 11 do 12 sati i u gradovima na jugu Srbije nezadovoljni, kako kažu, predlogom zakona o platama u javnom sektoru.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Apsurd

    16:48 // 2. 2. 2016.

    Ništa novo, ovi na šalterima i administraciji i do sada su se ponašali prema građanima kao da su u štrajku. Još kada tome dodamo da ih je velika večina primljena preko rodbinskih, prijateljskih i stranačkih veza, njihova želja da zagrabe što više narodnih para je jako drska.

    • Afrodita Karambolo

      17:02 // 2. 2. 2016.

      od 11 do 12č obustavljaju strajk?

    • Suzana Dimitrijevic

      21:33 // 2. 2. 2016.

      A do sada su kao radili? Koliko ne rade, koliko su bahati, bezobzirni i bezobrazni, trebalo bi da ljube stolice na kojima sede, ako ih imaju dovoljno za sve? Da li privatnik i oni koji rade kod njega imaju vremena da strajkuju? Pored toga, oni ne postuju prava klijenata od kojih zavise. Ima i tamo vrednih i postenih ljudi, ali bi trebalo uzeti fenjer i traziti ih.

  • zabrinuti_prolaznik

    17:00 // 2. 2. 2016.

    Radnici Yure, Shin Won-a, Geox-a i sličnih se kiselo nasmejaše.

  • KAPETAN GOLUBOVIĆ SNS C. KRST

    17:16 // 2. 2. 2016.

    Čemu štrajk, kad imate nadležnog Ministra Aleksandra Vulina. Kakve koalicione prirepke ima SNS, teško da će ponoviti izborni rezultat.

    • Ja sam rodjen da vladam...

      11:30 // 3. 2. 2016.

      Zaista ima ''impozantne prilepke'', ali je ipak SNS najgori od svih. Oni su kreatori svog zla koji sprovode, rodjenog u glavi 1 čoveka koji se umislio da je Bog

  • savo

    00:51 // 3. 2. 2016.

    Ma covek da ne poveruje,strajkuju oni koji nista ne rade a primaju odlicne plate.Ako im se ne svidja nek daju otkaz,nisu ni svesni da nece moci da nadju posao ni za 20000 din i to debelo da rade.Pa jos kad cujem i oni djabolebonje prosvetari se spremaju za strajk pa to je cirkus.Ne rade ukupno 150 dana u godini i jos se bune,svima bih dao otkaze bez razmisljanja pa da pocnu da jedu hleb od privatn

    • Normalan

      09:13 // 3. 2. 2016.

      Sto se tice prosvetara,ti bre covece nista ne razumes.Kao prvo tesko je raditi sa danasnjom decom,po pet casova svaki dan.Ako si mislio na raspuste,koriste ih kao i svi zaposleni,tj dobijaju resenje o godisnjem odmoru.Kao trece,to su obrazovani ljudi i ne mogu svi da rade kod privatnika.A ko ce da predaje,kuvari,konobari,pekari...A da ima neljubaznih u javnom sektoru,ima ih ko i svuda.

    • Dexter

      09:53 // 3. 2. 2016.

      @savo
      Tipican sluca. Prvo budes los djak, jer ne verujes da je skola vazna. Onda lose zaradjujes jer nemas skolu. Sve vise mrzis one koji zaradjuju bolje,jer rade poslove za koje je potrebna skola. Na kraju pljujes po svima koji zaradjuju vise, a narocito po svima koji imaju veze sa skolom-prosvetarima-umesto da izvuces pouke i trudis se da ti bar deca budu obrazovana-podrzavajuci prosvetare.

    • Titanik

      11:36 // 3. 2. 2016.

      Štrajkuju i lekari koji su učili do 40-godine da bi bili vrhunski neurohirurzi, kardiohirurzi...i spasavali ljudima živote. A našao se neki Vučić koji nikada ništa nije radio, osim političio, da im smanjuje plate i omalovažava, pa oni najbolji napuštaju ovu nesrećnu zemlju, a ovde ostaju nepismeni SNS megatrendovci kao što je i sam predsednik države.

  • shaft

    18:42 // 3. 2. 2016.

    Srbin,nazalost,nema nimalo doze solidarnosti,i to svaka vlast zna i to joj je glavni adut,kad donosi ovakve zakone.Naprotiv,sujeta je nas glavni element,kad nesto komentarisemo.Nemamo posao ili smo ga izgubili,a sto drugi da imaju!Celi gradovi se u Evropi dignu i protestvuju,zbog mnogo manjih problema,padne i krv,a ovde,samozivost i letergija.Na stranu,da li su zahtevi strajkaca opravdani.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: