Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:10, 21. 9. 2020.

Jedna osoba preminula od posledica kovida u Nišu

KC Niš Iz KC saopštili da je jedna osoba preminula zbog kovida; foto: J.C.M.

Prema poslednjem preseku niškog Kliničkog centra od korona virusa preminula je jedna osoba, hospitalizovano je 37 pacijenata, a kod 7 je potvrđen virus. Novozaraženih u Srbiji u poslednja 24 sata je 30, skoro duplo manje nego juče.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Nista mi nije jasno

    19:32 // 21. 9. 2020.

    U Nišu 7. novozarazenih.U Surdulici 10,u Leskovcu 5.Sve ukupno 22.A u celoj Srbiji novih 30.Ispada da smo mi na jugu najgori a ovih osmoro?

  • Vesna

    10:21 // 22. 9. 2020.

    Nadam se da ce vrlo brzo doci do primopredaje u menadzmentu KC.Pa ce odmorni i strucni dr da bolje unaprede lecenje pacijenata u KC.

    • Jelena

      07:37 // 23. 9. 2020.

      Da ima odmornih-ima. Svi oni koji su otvarali fiktivna bolovanja i krili se po mišjim rupama dok je bilo najteže,vadili se na godine,ne adekvatne specijalizacije i smišljali strategije kako da se izbore za rukovodeće pozicije... Ima odmornih ali su daleko od stručnih.
      Nama spasa nema sada kada se ukrste korona I sezonski grip. A volela bih da prvo osete oni koji su sada pljuvali ove dr koji ginu

  • Rasa

    10:57 // 22. 9. 2020.

    Molim ugledne doktore i gradonacelnicu da sto pre osposobe Knez Selo kako bi KC funkcijonisao.Jel sadasnje rukovodstvo nije sposobno a i menjaju ih.

    • Smuk

      14:06 // 22. 9. 2020.

      @Rasa : A , be Raso , gde ti živiš ? Znaš li koga moliš ... to je isto kao i da si mene zamolio - znači, efekat je nula , zero, nihtz...

  • jovan

    20:57 // 21. 9. 2020.

    Svakog dana barem jedan u Nišu! I kada je jedan na nivou Srbije- taj je u Nišu! Gde najviše umiru trudnice u Srbiji? Pa u Nišu!

  • Siky67

    23:08 // 21. 9. 2020.

    Mislim da nema više smisla objavljivati ovakve vesti. Da li je život nekoga ko je umro od raka, dijabetesa, šloga ili infarkta manje vredan, pa nije za objavljivanje. Dajte nam vesti o životu a ne o smrti. Mada kako živimo, smrt je najbolja stvar kojoj se možemo nadati.

  • Merima

    10:38 // 22. 9. 2020.

    Koliko je samo mladog sveta preminulo ,od nelečenja jer se samo leči korona,( a ni ne leči se ,nego nagađa)....Strašno i užas.

  • Andjela

    10:50 // 22. 9. 2020.

    Neverovatno da ovoliko umiru trudnice u Nisu.Nisu je preko potrebno novo porodiliste, izmeste od ginekologije.Ko uradi odlikovati ga najvecim ordenom

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: