Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:38, 10. 7. 2015.

| Društvo

Jonić: Zbog laži pojedinaca, pravdu ću tražiti na sudu

Autor:J. CanićIzvor:Južne vesti
jonic
Direktor "Pčelice" ističe da, ukoliko neko ima dokaza o njegovoj zloupotrebi službenog položaja, to priloži Sudu i nadležnima

Direktor niške Predškolske ustanove “Pčelica” Zoran Jonić ističe da više neće komentarisati optužbe sindikalista “Nezavisnosti” na njegov račun, tvrdi da je reč o neistinama, te da će zato neke od njih tužiti.

I dok predstavnici sindikata “Nezavisnost” već više od godinu dana tvrde da je “Pčelica” u velikim problemima, da se deca ne hrane adekvatno, da su neki zaposleni mobingovani i da ima brojnih zloupotreba, direktor Jonić sve negira.

Neka pokažu bar jedno rešenje gde se vidi neka zloupotreba Zorana Jonića u “Pčelici”. Bile su budžetska i prosvetna inspekcija, državna revizorska, kao i iz privrednog kriminala i ništa nezakonito nisu našli - ističe direktor “Pčelice”.

Napominje da je ishrana mališana u vrtićima kvalitetna, odnosno da se svakodnevno uzorkuje i kontroliše je Institut za javno zdravlje, a da o jelovnicima brine tim nutricionista.

Deca dobijaju i mleko i jogurt i sir i voće i sve ono što je potrebno. A što se tiče navoda o mobingu, ne vidim kako je to mobing ako premestim nekog zaposlenog iz jednog vrtića u drugi. Pa oni su radnici “Pčelice”, a ne određenog vrtića i tamo su na istoj poziciji i sa istom stručnom spremom - ističe Jonić.

Jonić kaže da se juče nije pojavio na dijalogu na temu “Zloupotrebe u Pčelici: da ili ne?” koji je organizovao niški Lokalni antikorupcijski forum jer ne želi da “komentariše navode pojedinaca iz sindikata zato što je u sporu sa nekima od njih”.

Neistine koje neki iznose neću više da komentarišem, već ću pravdu potražiti na sudu. Iznose se laži bez argumenata i dokaza - podvlači Jonić.

Direktor “Pčelice” ističe da ova ustanova bolje “stoji” finansijski, jer je njen dug smanjen na 125 miliona dinara, ali napominje da bi on bio znatno smanjen kada bi Grad Niš izmirio obaveze od oko 80 miliona.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • box

    10:50 // 14. 7. 2015.

    Zasto je Jonic zasticen??'

  • propa st

    15:52 // 12. 7. 2015.

    Kako bre grad duguje kad te grad blagosilja i stiti (citaj SNS)? Ili prelazis u SPS?

    • UCA018

      09:14 // 13. 7. 2015.

      Gosn Jonic je nepravedno optuzivan jer znam da je posten ,vredan i svima je pomogao.Kad ce vec jednom da prestane ova medijska hajka na postene sns aktiviste?Dosta je bilo,pustite nas da radimo ,da bi svima bilo bolje.

  • Danica Babic

    12:39 // 11. 7. 2015.

    Deca se hrane kvalitetno?! Bas me zanima koji to nutricionista odredjuje da za dorucak dobiju mekiku a za rucak testeninu,sutradan za dorucak pirosku i sve tako u krug? Ne pridrzavaju se jelovnika koji samo povremeno bude istaknut na oglasnoj tabli, a deca (barem u skolskom boravku) svakog dana dobijaju hladan rucak koji ne mogu da pojedu.

    • mara

      17:50 // 11. 7. 2015.

      Ja prosto ne mogu da verujem da se deca hrane dzanki fudom i na taj naci potencionalno vise generacija dovodi u rizik dobina secernje bolesti a samim tim i busucnost drzave i naroda podriva!

    • nikola

      01:11 // 14. 7. 2015.

      @mara - ne kaže se džanki hrana nego se čita džank. Velika je razlika. Ne razumem čemu ti strani izrazi. Ne dobija se šećer od toga ne brini, tolike generacije su odrasle na hlebu i masti pa im ništa ne fali. Ugasi detetu kompjuter i isteraj ga napolje da se igra i uživaj.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: