Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:38, 10. 7. 2015.

Jonić: Zbog laži pojedinaca, pravdu ću tražiti na sudu

jonic Direktor "Pčelice" ističe da, ukoliko neko ima dokaza o njegovoj zloupotrebi službenog položaja, to priloži Sudu i nadležnima

Direktor niške Predškolske ustanove “Pčelica” Zoran Jonić ističe da više neće komentarisati optužbe sindikalista “Nezavisnosti” na njegov račun, tvrdi da je reč o neistinama, te da će zato neke od njih tužiti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • z.c.

    17:04 // 10. 7. 2015.

    Veliko hvala gospodine Jonicu,jer zahvaljujuci tome sto niste primili moju cerku,ona je otisla u Ameriku i cuva decu za 2500 dolara.Sve najlepse Vam zelim u zivotu.

    • bb

      12:46 // 13. 7. 2015.

      E pametii,uspeh ti je što su nam deca pobegla iz svoje zemlje,umesto da se trudimo da promenimo nešto da bi mogli ovde da zarade ,raduješ se što nećeš da je vidiš nekoliko godina a ceo život se mučiš i stvaraš da bi ti uspeh bio da rintaju kod drugog

  • m.a.

    19:16 // 10. 7. 2015.

    Ehh koliko je takvih koji nisu primljeni... cekaju godinama i nista! Kad predju cetrdesetu godinu vise se i ne nadaju zaposlenju.

    • Cole

      08:04 // 13. 7. 2015.

      Kako da se zaposle prave vaspitacice, kad ne mogu da dodju na red od onih koje su zavrsile skolu za upravljanje viljuskarom i kranom a posle se za pare prekvalifikovale i znate vec kako dobile posao.Pojedine vaspitacice bi trebale da krenu od vrtica pa na dalje da se nauce lepom ponasanju posto su iz porodica gde je vaspitanje misaona imenica.Pitam se ciju ce decu one nevaspitane da vaspitavaju?

  • marko

    19:27 // 10. 7. 2015.

    Nikome nije gorela sveca do zore!

  • vmp

    19:34 // 10. 7. 2015.

    ma ne samo da ce da tuzi, nego ce i da ih dobije na srpskom sudu. sudu koji apsi tajkune, a oni se setaju po dubrovniku, a donosi presude da se pleni imovina sirotinji. nase sudije u normalnim zemljama ne bi mogle da sude ni fudbalske patos lige. diplome ulecu kroz prozor, procesi za pedofiliju zastarevaju. o jonicu ne bi trosio bajtove.

  • Милосав

    19:48 // 10. 7. 2015.

    "ali napominje da bi on bio znatno smanjen kada bi Grad Niš izmirio obaveze od oko 80 miliona."!!! Проширавамо списак. Град дугује за струју, воду, грејање, јубиларне награде просвети, хитној помоћи и сада видимо и пчелици. Молим власт у граду да нас обавести има ли коме не дугују.

    • Zlobnik

      17:29 // 12. 7. 2015.

      @Milosav : Umesto gradsko-seljoberske /ne seljačke/ vlasti , javljam ti :
      Nema kome ne duguju ! To jest , mi , gradjani sela Niša !

  • miki

    20:04 // 10. 7. 2015.

    Smrc smrc. Pozdrav od LAF-a.

  • shaft

    20:13 // 10. 7. 2015.

    Hartija trpi sve...

  • lenjin2

    21:32 // 10. 7. 2015.

    Obozavam ovog coveka. Divim mu se do imbecilnosti :*

    • NN-1

      17:30 // 12. 7. 2015.

      @lenjin 2 : Njegove ? U pravu si !

  • njegos

    10:38 // 11. 7. 2015.

    kome zakon lezi u topuzu tragovi mu smrde necovjestvom!

  • Danica Babic

    12:39 // 11. 7. 2015.

    Deca se hrane kvalitetno?! Bas me zanima koji to nutricionista odredjuje da za dorucak dobiju mekiku a za rucak testeninu,sutradan za dorucak pirosku i sve tako u krug? Ne pridrzavaju se jelovnika koji samo povremeno bude istaknut na oglasnoj tabli, a deca (barem u skolskom boravku) svakog dana dobijaju hladan rucak koji ne mogu da pojedu.

    • mara

      17:50 // 11. 7. 2015.

      Ja prosto ne mogu da verujem da se deca hrane dzanki fudom i na taj naci potencionalno vise generacija dovodi u rizik dobina secernje bolesti a samim tim i busucnost drzave i naroda podriva!

    • nikola

      01:11 // 14. 7. 2015.

      @mara - ne kaže se džanki hrana nego se čita džank. Velika je razlika. Ne razumem čemu ti strani izrazi. Ne dobija se šećer od toga ne brini, tolike generacije su odrasle na hlebu i masti pa im ništa ne fali. Ugasi detetu kompjuter i isteraj ga napolje da se igra i uživaj.

  • propa st

    15:52 // 12. 7. 2015.

    Kako bre grad duguje kad te grad blagosilja i stiti (citaj SNS)? Ili prelazis u SPS?

    • UCA018

      09:14 // 13. 7. 2015.

      Gosn Jonic je nepravedno optuzivan jer znam da je posten ,vredan i svima je pomogao.Kad ce vec jednom da prestane ova medijska hajka na postene sns aktiviste?Dosta je bilo,pustite nas da radimo ,da bi svima bilo bolje.

  • box

    10:50 // 14. 7. 2015.

    Zasto je Jonic zasticen??'

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: