Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

22:25, 29. 5. 2017.

Joniću istekao mandat, ministar postavio v. d. direktora "Pčelice"

Svetlana Mitić Novi v. d. direktora "Pčelice", Svetlana Mitić; Foto: Privatna arhiva

Zoran Jonić više nije direktor niške Predškolske ustanove "Pčelica". Za vršioca dužnosti direktora, ministar prosvete postavio Svetlanu Mitić, dugogodišnju vaspitačicu ove ustanove.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Viki

    13:06 // 30. 5. 2017.

    Koliko je u vama ljubomore i zavisti pa to je čudo...Ceca je ceo svoj radni vek predano radila sa našom decom a ja čisto sumnjam da ste vi svojoj rođenoj deci pružili pažnju koliko je ona na svom poslu... Pogledajte malo po netu njen rad sa decom i biće vam malo jasnije... Pesma koju je napisala Srca Čarobnjaci...Vaspitači.. Vođenje dečijih emisija na Kopernikusu... Bravo Ministre Šarčeviću!!!

    • Nije to to

      14:20 // 30. 5. 2017.

      Sve je to prelepo, ali to nikakve veze nema sa organizacionim sposobnostima i sposobnostima odlucivanja i vodjenja jedne Ustanove sa preko 1000 radnika.

    • olga

      19:42 // 30. 5. 2017.

      hahahahahahahahahahhahah

  • Betmen

    23:12 // 29. 5. 2017.

    Sta se cudite?! Direktor Bezbednosno informativne agencije je keramicar, logicno da direktor predskolske ustanove bude vaspitacica. Sledece je da čistač ili grobar bude direktor Medijane i Gorice!

    • maybe

      07:12 // 30. 5. 2017.

      A onda bi Guska trebao da bude direktor klinickog centra !

    • Dusan

      17:03 // 30. 5. 2017.

      Izvinite, a ko bi po Vašem mišljenju trebao da bude direktor? Vaspitači imaju visoku stručnu spremu a i čine do 80% zaposlenih u jednoj predškolskoj ustanovi!

    • Dragana, vaspitac

      20:06 // 1. 6. 2017.

      Upravo je vaspitacima mesto da budu direktori Predskolskih ustanova, jer ko bolje od njih samih poznaje rad sa decom u grupi, vrticu, jednom tako specificnom kolektivu. Pozdrav svim vaspitacima i kamo srece da nas je vise afirmativnih sa zeljom da nesto menjamo i cinimo za svoju profesiju.

  • Gaga

    23:04 // 29. 5. 2017.

    Slika sve govori.Dno dna!

  • Omerta

    22:48 // 29. 5. 2017.

    Postaviste za v.d direktora osobu koja skolu nema za ovu funkciju....vidi se da je sve po zakonu....

  • Dule

    12:15 // 30. 5. 2017.

    Evo ja ću da budem direktor. Dajte mi 150.000 rsd platu, službeni auto, pare za reprezentaciju. Imam sve kvalifikacije potrebne za to radno mesto: podmitljiv sam, volim da jedem u kafanu o trošku drugih, mogu dosta da pojedem i popijem u kafani.....

    • Dzoni

      13:11 // 30. 5. 2017.

      Plata direktora nije ni trecina od tog iznosa, a kafana nema jos od Milosevica. Tako da Dule trazi slobodno drugo radno mesto!

  • Marko Nikolic

    22:45 // 29. 5. 2017.

    15 godina radim u ovoj ustanovi i znam kako dise. Svetlana Mitic je iz Jonicevog tabora. Ne mogu da verujem da Sarcevic skida sa funcije Jonica a postavlja opet njegovog coveka. Videcete za par nedelja Jonic ce opet biti na nekoj funkciji u Pcelici.

    • Ema

      23:03 // 29. 5. 2017.

      Zena nema nikakve veze sa Jonicem, budi siguran u to.

    • Dosta je bilo - Niš

      23:45 // 29. 5. 2017.

      Aktivno smo pratili celu problematiku i izborili se da Jonić ne bude direktor. Nastavićemo i dalje sa radom i potruditi se da ni Svetlana Mitić ne bude dugo na toj funkciji.

    • maybe

      13:53 // 30. 5. 2017.

      Prepisuje od Guske , .......

  • Mila

    23:06 // 29. 5. 2017.

    Ne bi bilo lose da se u ovoj ustanovi izvrsi neki nadzor nadleznog ministarstva ili inspekcijskih sluzbi a u vezi raznoraznih nabavki koje se sprovode po vrticima, gde se roditelji dovode pred svrsen cin kada im se saopsti samo novcani iznos. Jedan primer cu navesti, skorasnji dogadjaj na stadionu Cair, koliko je dece bilo tj koliko pari majica i kacketa, cija je nabavka bila organizovana upravo

  • Mila

    23:10 // 29. 5. 2017.

    ... na nivou vrtica. Sracunajte koliki je to novac na nivou grada. Ne znam da li je iko od roditelja dobio racun za spomenute rekvizite, da li je nabavka sprovedena na crno pa je drzava zakinuta za porez? Da li je moguce da se ovakve radnje vrse pod okriljem jedne javne ustanive?

  • Vaspitač Aleksandar

    23:14 // 29. 5. 2017.

    A kad će Ministar da rešava stanje kod nas, u Domu srednjoškolske omladine Niš ?

    • Ciceron Zaplanjsky

      08:05 // 30. 5. 2017.

      Kad se žene vrnu iz drva.

  • Predrag

    08:21 // 30. 5. 2017.

    Definitivno Cirkus Država....

  • a energetski menadžer

    09:34 // 30. 5. 2017.

    šta je tu čudno pre izbora pričalo se da nijedan dinar od poreskih obaveznika nece biti utrošen bez preke potrebe , premijer je to rekao kada je dolazio u Niš međutim gle čuda mora da postoji energetski menađžer iako u komunalnim delatnostima postoji enrgetski odsek pa ljudi moji gde je tu logike duplirate i izmišljate funkcije a sve po grbači i džepu ovog napacenog obicnog čoveka-Građanina

  • Aperkat

    18:11 // 30. 5. 2017.

    @Viki-ne sporim da je ova zena sve to,kako kazete,ali je porazno da ne bi postala v.d. da nema partijsku knjizicu!Drugim recima,ako ima navedene kvalitete,zasto do sada nije ,bez knjizice,isplivala na povrsinu?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Ne znam da li je Perišić geometar, arhitekta ili lekar.

Marina Matejević čitalac

Tekst: Perišić: Nova zgrada Hitne pomoći biće kod "Stop šopa"

Pronađite nas na: