Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:22, 31. 7. 2021.

| Društvo

Još 10 Nišlija i Leskovčanin pozitivni na kovid

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
KOVID korona ambulanta Kosta
Najveći broj novoobolelih i danas u Nišu; foto: A. Kostić

Na korona virus, prema poslednjim podacima Doma zdravlja, pozitivno je još 10 Nišlija, dok je u Jablaničkom okrugu registovana jedna novozaražena osoba. Od 25 testiranih u Vranju, nijedna osoba nije zaražena.

U kovid ambulantama Doma zdravlja Niš javilo ce 310 pacijenata - njih 111 javilo se prvi put sa simptomima na kovid, dok je 199 obavilo kontrolni pregled.

Lekari Službe za radiološku dijagnostiku obavili su 19 radiografije pluća, dok je Služba za laboratorijsku dijagnostiku odradila 137 laboratorijske analize. Urađeno je 146 testova od čega je 10 pozitivno - saopštavaju iz Doma zdravlja.

Na kovid je u Jablaničkom okrugu testirano 144 osoba, a rezultati su pokazali da je samo jedna zaražena i u pitanju je stanovnik Leskovca.

32 pregleda obavljeno je u vranjskoj kovid ambulanti, a 17 je bilo prvih. Urađeno je 25 testova, a nijedan nije bio pozitivan.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Naissus

    22:07 // 31. 7. 2021.

    To li nas lagano pripremate za onaj novi pik, 24. septembra u 14:28:31 po Grinicu?

  • Bulevarka

    12:54 // 31. 7. 2021.

    Kao i na drzavnom tako i na lokalnom nivou dolazi do rasta.Docice novi talas a ja odgovore dobiti necu jer transparentnosti nema,resenja nema,samo onog ruznog ponasanja prema radnicima,sve zasluge preuzima uprava a najvise rade radnici.Koliko je radnika nagradjeno od strane doma zdravlja?Neki radnik?Da li je stimulisan necim?Naravno da nije.Radi dok ne popadas a uprava je najbolja.Kako da ne.

    • Lll

      13:01 // 31. 7. 2021.

      Perisić je pre više od mesec dana obećao da će novinarki da dostavi podatke o kovid dodacima i primanjima koordinatora... Mora novinarka da ga pozove opet...

    • Bulevarka

      17:14 // 31. 7. 2021.

      @LII
      Pa neka ga pozove,koliko znam UKC covid radnicima duguje dva covid dodatka od drzave i valjda razlike dezurstva.
      Razlika izmedju Perisica i Jerkana je ta sto Perisic nema 65god,Perisic postuje svoje radnike,glavni tehnicari i direktori klinika imaju autonomiju u radu,Perisic je daleko uspesniji lekar nego Jerkan.Perisica u medicini znaju po dobrom dok Jerkanu se smeju samo zbog penzije.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: