Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:28, 17. 1. 2014.

| Društvo

Još 5 kanti izvađeno iz Nišave

Autor:A. S.Izvor:Južne vesti
kante-u-nisavi23.jpg
Kante iz vode niču kao pečurke

U delu između Tvrđavskog i takozvanog Betonskog mosta u Nišu, sa obe strane Nišave nalazi se 5 betonskih kanti koje su radnici JKP “Gorica” izvadili iz reke.

Nizak vodostaj na površinu je izbacio “prljav veš” Nišlija. Pored brojnih predmeta koje je moguće videti u plitkoj Nišavi, sve češće ima posla i za radnike Javnog komunalnog preduzeća “Gorica”.

kanta Betonske kante kakvih već duže vreme nema u NišuRadnici ovog preduzeća sa dna vade stare betonske kante za smeće koje su nesavesni građani nekada gurnuli u reku, nedaleko od obale.

Ovog puta izvađeno je 5 kanti u delu keja, koji šetači najčešće koriste. Kante su se nalazile između dva mosta u centru grada, Tvrđavskog i Betonskog ili mosta kod nekadašnje Grčke ambasade. Ne zna se koliko dugo su kante bile u vodi, ali sudeći prema njihovom obliku, duže vreme su bile u Nišavi, jer takvih u Nišu, odavno nema.

kante Za sada smeštene pored šetališta, čeka se konačno rešenje.Radnici JKP “Gorica” su ih stavili pored šetališta, a o njihovoj konačnoj lokaciji, kako je rekao direktor “Gorice” Igor Jovanić, tek treba da se donese odluka.

Podsetimo, nedavno su, nakon pisanja Južnih vesti, u blizini “Mosta mladosti”, iz vode izvađene 3 betonske kante, dok je jedna i danas u vodi.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: