Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:40, 20. 3. 2021.

| Društvo

Još 8 smrti od kovida u Nišu, Leskovcu i Vranju

Autor:Lj. F.Izvor:Južne vesti
klinicki-foto-vanja-keser
Pet preminulih u Nišu; foto: Vanja Keser/JV

Od posledica korona virusa u celoj zemlji je, prema zvaničnim podacima, preminula 31 osoba, a od tog broja njih pet se lečilo u Nišu. Još dve osobe umrle su u Vranju i jedna u Leskovcu, uz osam pacijenta kruševačke kovid bolnice gde se upućuju i oni sa juga Srbije.

U Srbiji je u poslednja 24 sata registrovano 4.687 novozaraženih od virusa korona, od testiranih 14.866 osoba. Na bolničkom lečenju je trenutno 5.414 pacijenta, od kojih je 230 na respiratorima.

Na lečenju u niškim kovid objektima Univezitetskog kliničkog centra su, kako saopštavaju, 324 pacijenta, od kojih je kod 258 potvrđen virus, što je blagi porast u odnosu na jučerašnji dan.

U Nišu se na respiratorima nalazi 10 pacijenata, dok je 19 takvih osoba u bolnici u Kruševcu gde su na lečenju 257 pacijenata, a sa potvrđenim virusom je njih 221.

U odnosu na juče, značajnog povećanja pacijenta koji se od kovida leče u leskovačkim i vranjskim bolnicama nema, pa je trenutno u Leskovcu na lečenju 141 pacijent (potvrđeno zaraženo 98), a u Vranju je hospitalizovano 165 pacijenata (153 sa potvrđenim virusom).

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • zika

    12:07 // 21. 3. 2021.

    dokle ćete više da pišete o ovome?
    pa umiralo se i prethodnih godina.... ne razumem..

  • Ja

    07:00 // 21. 3. 2021.

    JA VAS NOVINARE JUZNIH VESTI MOLIM JER JOŠ UVEK SAMO VAMA VERUJEM, DA ISTRAZITE KOLIKO JE DECE IZ MLADJIH RAZREDA OSNOVNE SKOLE. STEFAN NEMANJA U NIŠU, BOLESNO. U SVIM ODELJENJIMA CETVRTOG IH IMA I MI KAO RODITELJI BICE O PRINUDJENI DA NE PUSTIMO DECU DA IDU U ŠKOLU. DIREKTOR SIGURNO NECE PREDUZETI NIŠTA JER CUVA FOTELJU, GEJO JE NEOBAVESTEN,... PA TA DECA DOLAZE KUCI I TAKO SE VRTIMO U KRUG

  • Mara

    06:46 // 21. 3. 2021.

    teško nama

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: