Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:28, 14. 5. 2022.

| Društvo

Još jedan mandat za načelnika Gradske uprave Leskovca

Autor:Marko MitićIzvor:Južne vesti
Miloš Cvetanović - Gradska uprava Leskovac
Gradonačelnik načelniku zamerio da je previše fleksibilan; foto: M. M.

Miloš Cvetanović, diplomirani pravnik i član Srpske napredne stranke, i u narednih pet godina upravljaće Gradskom upravom Leskovca, pošto su gradski većnici jednoglasno usvojili tu odluku. Reizbor načelnika podržao je i gradonačelnik Goran Cvetanović, ali je istakao da je njegov prezimenjak previše fleksibilan i da zaposleni u Upravi u radno vreme obavljaju svoje privatne obaveze.

Cvetanović je bio jedini kandidat koji se prijavio na konkurs, a novi mandat zvanično će započeti 29. maja, od kada odluka stupa na snagu. Predsednik Komisije za raspisivanje i sprovođenje konkursa i gradski većnik Stefan Kitanović istakao je da je Cvetanovićeva prijava bila blagovremena, razumljiva i potpuna, kao i da kandidat ispunjava sve uslove za rad na mesto načelnika Gradske uprave.

Imajući u vidu navedeno, Komisija je konstatovala da je kandidat Miloš Cvetanović na usmenoj proveri i razgovoru ostvario rezultat sa najvećom prosečnom ocenom 3 ili je u potpunosti zadovoljio sve propisane uslove, pa je time okončan izborni postupak - rekao je Kitanović.

Pohvale na račun novog - starog načelnika izneo je i gradonačelnik Leskovca Goran Cvetanović, koji je rekao da je Cvetanović u prethodnih 10 godina pokazao o kakvom radniku i osobi se radi. Međutim, prvi čovek Leskovca izneo je i jednu kritiku - da je Cvetanović previše fleksibilan prema zaposlenima, te da ubuduće mora da bude malo strožiji.

Vaši zaposleni stižu i da rade i privatno da se bave poljoprivredom i nekim drugim poslovima , te sam siguran da u toku radnog vremena obavljaju i privatne obaveze. Ja radim 15 sati dnevno pa nemam vremena za sve to - zamerio je gradonačelnik.

Gradonačelnik je predložio i da načelnik svakog meseca sa šefovima svih odeljenja održi bar po jedan sastanak, što do sada nije bio slučaj, pa će na taj način doprineti produktivnijem i boljem radu Gradske uprave.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: