Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

17:08, 6. 6. 2023.

Još jedan višemilionski tender za zamenu granitnih ploča na završenom niškom Trgu

Trg kralja Milana Niš Vrednost tendera 17,9 miliona dinara; foto: JV

Nakon što je gradonačelnica Niša Dragana Sotirovski saopštila da je sav zaostali posao na Trgu kralja Milana završila niška Direkcija za izgradnju i to novcem od naplaćenih penala, Grad Niš, nekon jednog neuspelog, ponovo je raspisao novi tender za zamenu granitnih ploča, a procenjena vrednost je 17,9 miliona dinara sa PDV-om.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Delirium

    17:12 // 6. 6. 2023.

    Guske u magli. Jedna je očigledna, druga se ofarbala u crno, ostali ih prate.

  • slavko

    17:30 // 6. 6. 2023.

    Stvarno mora da odu!

    • Naissus

      20:37 // 6. 6. 2023.

      Nece sami da odu ....

  • Alex

    17:38 // 6. 6. 2023.

    Bliži im se kraj polako. Ovo su im zadnji trzaji pa k'o vele, da uzmu još malo dok može!

    • Jedna lasta ne cini prolece

      20:03 // 6. 6. 2023.

      Aj se kladimo u sta god hoces da lagano osvajaju vlast i naredne 5-6 a vrlo verovatko i mnogo vise godine? Sve je stavio pod svoju kontrolu, tajkune, medije, sve zaposljene u javni sektor, kriminalce, ekstremiste, policija i vojska i obavestajne agencije, situacija u svetu je takva da niko nema vreme da se mlati sa vladavinu prava u srbiju, flertuje i sa istok i sa zapad. A opozicija najgora ikad

    • Vlada

      21:13 // 6. 6. 2023.

      E moj brale, video si koliko se njih za 2000 din mrcvarilo ceo dan kao stoka po autobusima i po Bg na onoj kisi. Pa dal mislis da nece za 20e naci bar jos toliko da samo izdje i zaokruzi sta mu se kaze. Plus javna preduzeca, gradske uprave...Ne desava se ovo nama slucajno. Kakav narod, takva vlast.

  • Pera

    18:01 // 6. 6. 2023.

    To će sin od keramičara da dobije tender.

  • Oliver Tvist

    18:22 // 6. 6. 2023.

    Ma šta tu sedamnaest miliona i devetsto hiljada. Zaokruži na dvadeset.

    • Sakramento Kings

      19:20 // 6. 6. 2023.

      @Oliver Tvist - sedamnaest miliona je početna cena, a dok nađu podizvođača ide na 30 miliončića, a završni radovi zbog nedostatka granita(uvoziće se iz Beograda) ide na 50 miliona. Jeftinije može biti u slučaju uvoza iz Kruševca i Paraćina, pošto su tamo skinuli, pa treba nekom uvaliti, a kvalitet je belosvetski kao onaj iz Leskovac, što ga Mesko uvali na Medveđu i Lebane.

  • Зоран Васиљевић

    19:16 // 6. 6. 2023.

    СНС олош. Лустрација.

  • Smuk II

    19:36 // 6. 6. 2023.

    Ma,da be... "ovo im je kraj","još malo će da uzNu","gotovi su" i... neverovatne nebuloze od tzv. "Nebeskog Niškog naroda" ! Uzimaju nam,kradu, otimaju , bezobrazno , bezočno ali ... Beogradjani "će nas spasU" a mi će čekamo dok "naša vlast" trpa naše pare u svoje džepove, otimaju stanove, pljačkaju...Narode , "trpen-spasen",trpite i gladujte još 50.godina i će vam drugi reše problem. Gde ja živim?

  • Rale

    19:49 // 6. 6. 2023.

    Samo se gleda gde šta da se ućari a osnovne stvari u gradu ne funkcionišu - pretvorismo se u džunglu od nepokošene trave i rupetina na ulicama.

  • OGNJEN

    19:57 // 6. 6. 2023.

    Imaju li obraz imalo,pa dokle bre više tenderi,tenderi.
    Svi znaju da se ugrađuju dve osobe.
    Sve ste obezbedili i decu i unučiće i snaje i zetove i kuma i kumicu i svastike ,,,
    AMAN BRE VIŠE,,
    Stanovi,kuće,vikendice,kola ,ma i štek imate u kešu.

    • Poltron

      23:33 // 6. 6. 2023.

      Brate a koje dve osobe se ugrađuju? Aj kaži molim te. Za jednu svi znamo jer pusta ili ne pusta nebavku, na flešu salje šefici javnih nabavki kakve specifikacije za nabavke treba da budu, ugovara uslove a nakon svega njeni "konsultanti" iz Beograda to odobravaju zvanično. I tako smo čisti pred zakonom. A ko je druga osoba? Pitam za drugara...

  • A aps

    20:09 // 6. 6. 2023.

    Sto nove kocke nisu kao stare nego sad ove da se citave,zdrave menjaju
    Namera. Za punjenje dzepova. Sta ako ne budu ni nove iste,ove vec izbledele, isprljale se. Da li ce od ovoga da Nislije bolje zive. Sto ne asfaltirate za te pare neku ulicu. U zatvor bre ,satirovska,posatira ovaj grad

  • Kradonacelnik

    20:12 // 6. 6. 2023.

    Cekam tender za zamenu dotrajalog gradonacelnika a to su izbori naredne godine. Ako zreba glasam i Crnog Arapina samo ove da ne gledam sem u prugastom odelu.

  • Гага

    20:28 // 6. 6. 2023.

    ...Зар опет..."da capo al fine"!

  • Naissus

    20:36 // 6. 6. 2023.

    Batina je iz Raja izasla

  • periskop

    20:39 // 6. 6. 2023.

    Znaju da im se bliži kraj i sve će sada da očerupaju, najveća banda lopova koju imamo...

  • Dragan

    20:50 // 6. 6. 2023.

    Poseces drvece da bi neko dobio posao da poploca ceo centar a onda stavis drvece u saksije! To samo neko iz SNS moze da smisli, sve sami kapaciteti. Unistise nam grad.

  • Čika Pera

    21:20 // 6. 6. 2023.

    Ljudi budite se više i spremajte motke , ovi moraju da idu što pre dok nas ne zaduže da nećemo stići da vratimo kredite do kraja života. Pune sebi džepove od naših para a mi sedimo i gledamo . Oni izgleda zaboravljaju da je predhodni pao kad se Niš digao na noge,sve kreće iz Niša.

  • Darko

    22:13 // 6. 6. 2023.

    Ploče na trgu jesu polomljene(naprsle) i to valjda svako vidi ko je prosao trgom i tfeba ih promeniti isključivo sretstvima izvođača radova čiji je to propust bio. Mnogo veći problem u gradu su polomljene i ulegle jeftine behaton ploče po ulicama gde se sakuplja voda posle kise(bare) i gde čovek može lako da se povredi dok hoda.

  • Nišlija

    22:27 // 6. 6. 2023.

    Sretstva dobijena od “Bauvezena” su strogo namenska sretstva za otklanjanje propusta u izvođenju ugovorenih i plaćenih radova i mogu se upotrebiti samo za tu namenu. Apsolutno je jasno da su dobijena sretsva višestruko manja u odnosu na propuste u izvođenju radova i nemoguće je tim parama otkloniti sve što je upropašćeno. Fuge od 2 centimetara,nivelacija,različita boja kamena,most fontana itd,itd…

  • Parada

    23:07 // 6. 6. 2023.

    Zasto su neke kocke pukle. Pa skinuse bandere, i oklopnim vozilima kao napadose teroriste u Ambasadoru i skinuse i tablu elektronsku sa polascima i ne vrnuse gu, a ove nove bandere vizuelni uzas

  • Duh novih izbora kruzi nad Srbijom

    07:11 // 7. 6. 2023.

    Kvota za pranje para mora da se ispuni na ovaj ili onaj nacin. Obrazlozenje je kao iz Alana Forda a sta drugo ocekivati. Neko mora da plati autobuse , sendvice i organizaciju kontramitinga.

  • Qgo

    07:20 // 7. 6. 2023.

    Kakva bre zamena ploca? Sve te ploce treba da se izvade i bace, da se prosiri zelenilo kao sto je nekada bilo i da se asfaltiraju staze za pesake kao sto je nekada bilo. Sve ostalo je izivljavanje drcnih i nesposobnih neznalica nad nasim gradom.

  • jedini naprednjak koji je nešto uradio za Niš je sklonjen od nesposobnih naprednjaka

    08:01 // 7. 6. 2023.

    Da nisu imali jednog sposobnog, koji je aerodrom postavio na noge, naprednjaci ništa pozitivno ne bi imali za pohvalu. Kada su videli koliko čovek dobro radi, čak se i BG naprednjaci jurnuli da mu izvuku stolicu.
    Nema naprednjaka za koga možemo reći da je nešto dobro uradio za Niš.
    Jedno je sigurno, urnisali su grad i potrudili se da liči na kasabe iz kojih su došli.

  • Laza

    10:22 // 7. 6. 2023.

    napravili ste kamenu pistu, u julu mesecu dok se sa jednog kraja stigne na drugi čovek da kolabira od vrućine. A umesto da zemlja upija višak kiše sve će ići ka tesnoj kanalizaciji. Treba ukinuti urbanizam kao struku.

    • Bidza

      06:07 // 8. 6. 2023.

      Tako je!Zavod za urbanizam je generator krize i korupcije u Nisu.Zatim ide uprava za gradjevinske dozvole i svi ostali.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: