Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:40, 17. 3. 2022.

| Društvo

Još jedna nagrada za gradonačelnika Leskovca - bronzana plaketa "Kapetan Miša Anastasijević"

Autor:M. MitićIzvor:Južne vesti
Nagrada Goranu Cvetanoviću
Još jedna u nizu; foto: M. M.

Zbog toga što je Leskovac, na čelu sa gradonačelnikom Goranom Cvetanovićem, postao moderan industrijski centar, novosadska kompanija "Media invent" i Privredna komora Srbije uručili su prvom čoveku Leskovca bronzanu plaketu "Kapetan Miša Anastasijević".

Istu nagradu je dobio i prošle godine za razvoj Srbije, a ove godine, kako je sada obrazloženo, njemu je bronzana plaketa uručena za privredni i ekonomski razvoj grada Leskovca.

Grad Leskovac je centar ekonomskog i privrednog prosperiteta istočnog dela Srbije. Mi smo uložili veliki trud u razvoj svih delatnosti. Čast je i privilegija naći se na listi nagrađenih među ovako uspešnim i priznatim ljudima. Nagrade koje nose imena ovakvih velikana su značajne za razvoj i promociju pravih vrednosti. Ova nagrada, koja je velika čast i obaveza, pripada i svim mojim saradnicima, kolegama, ali i svim Leskovčanima - rekao je Cvetanović.

Osim njega, bronzanu plaketu dobio je i Goran Jović, predsednik Regionalne privredne komore, a povelje "Kapetan Miše Anastasijević" za izuzetan doprinos u borbi protiv virusa korona dobili su i zdravstveni radnici leskovačke Opšte bolnice, a nagrađeni su i najuspešniji privrednici iz Jablaničkog i drugih okruga.

Podsetimo, u kolekciji Gorana Cvetanovića nalaze se i nagrade za najlepše dvorište, štiglića koji najlepše peva, džentlmen godine, za najčitaniji stručni članak godine, Tomin šešir, a njegov doberman je proglašen za najlepšeg na izložbi pasa.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Malena

    13:46 // 21. 3. 2022.

    Bravo!!! Svaka čast!!! Sve čestitke gradonačelniku i puno uspeha,svako dobro i sve najbolje u budućem poslovanju.

  • Jelena s

    19:09 // 19. 3. 2022.

    Cestitam svim dobitnicima, zasluzene su nagrade jer su svi strucnjaci u svojoj oblasti.

  • Nika

    06:11 // 19. 3. 2022.

    Čestitke gradonačelniku za osvojenu nagradu. Nagrada je sigurno dospela u prave ruke jer je gradonačelnik najviše zaslužan za razvoj našeg grada.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: