Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:56, 19. 7. 2020.

Još jedna trudnica na respiratoru u niškom Kliničkom centru

kc niš Na lečenju 3 trudnice, 2 na respiratoru; foto: Vanja Keser

34-godišnja trudnica iz Vranja koja se na Klinici za pulmologiju leči zbog korona virusa, priključena je noćas na respirator zbog pogoršanja zdravstvenog stanja, potvrđuju za Južne vesti u Kliničkom centru.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • već nedelju dana sam u KCN i ništa mi nije jasno

    15:23 // 19. 7. 2020.

    Mlađi od 30 se namerno drže po 5-6 dana više kako bi se napravila gužva a lekari i sestre puše i piju kafe po balkonima, više na pauzama nego na poslu

  • Mara

    16:05 // 19. 7. 2020.

    Žali boze ovaj mladi svet

  • Kakp to opet samo Nis

    16:19 // 19. 7. 2020.

    Izgleda da je problem u niskom zdravstvu odnosno“strucnjacima”.. kako to da se samo u Nisu intubiraju trudnice?Bgd je 10 puta veci i nema nijednu trudnicu na masini a u Nisu ne jedna vec sada 2!?Bgd je centar epidemije a najveca strava u Nisu! Tako je kada lece tatina i mamina deca i nabedjene velicine koje ocito dve blage veze nemaju sa medicinom. Najbolji pobegose za Nemacku. Ostali dr Smrt & Co

  • Mile

    17:09 // 19. 7. 2020.

    Pravac Bg, ne gubite vreme lečeći se u Nišu. Najveća smrtnost je i pre korone bila u Niškom KC.I pojedini Niški lekari su se od korone lečili na Infektivnoj u Bg i preživeli.NIškom KC i Med.fakultetu treba restart.. A prvo poslati većinu Profesora u druge gradove i propitivanje pred nezavisnom komisijom njihove dece o osnovama medicine. Zapošljavanje najboljih studenata iz drugih delova Srbije.

    • Ne pomazu Komisije

      20:39 // 19. 7. 2020.

      Neka JV traze koliko je prosle godine umrlo ljudi u KC(podatak od javnog znacaja)ali ne od KC jer ce,naravno,da lazu,vec od pogrebnog preduzeca Gorica jer kod njih postoji precizna evidencija koliko je leseva napustilo kapelu.Taj podatak bi izazvao takav uzas i svima bi bilo jasno zasto sada ovako prolazimo,ako smo i bez korone bili u horor filmu a da ne znamo!Tatina i mamina deca+partijski kadar!

    • ana

      06:50 // 20. 7. 2020.

      U Nisu neznaju medicinski radnici respirator da ukljuce,a kamo li da ga koriste

  • box

    22:30 // 19. 7. 2020.

    Problem je u strucnom kadru u KC Nis.Uporedite smrtnost od korone u Bg I Nisu,zastrasujuce razlike.

    • Anketa

      00:19 // 20. 7. 2020.

      Da napravite jednu analizu i da vidimo koliki je procenat lekara koji rade u KC a da su sinovi ili cerke, zetovi ili snajke doktora i profesora koji rade ili su radili u KC (posebno onih sto imaju dve plate i rade i na fakultetu). Tvrdim da je taj procenat oko 75% u KC i preko 90% na Medicinskom fakultetu. I ovde lezi odgovor za tragediju koja je pogodila Nis. Znanje i struka ne stanuju u KC i MF.

  • Longa Vita

    00:51 // 20. 7. 2020.

    Samo kvantnu medicinu računam za medicinu sve ostalo je ni m od medicine.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: