Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:34, 25. 5. 2011.

Još se čeka imenovanje direktora Kliničkog centra Niš

Dušan Petrović

Čeka se da odluka Ministarstva zdravlja, rekao Južnim vestima ministar Dušan Petrović, predsednik Kadrovske komisije Vlade Srbije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Grupa lekara DZ

    01:59 // 26. 5. 2011.

    Izbor direktora KC Niš, razotkrio je uobičajeni vid našeg političkog i kadrovskog mešetarenja. Interesni sukob stranaka i pojedinaca, je javnosti rasvetlio pojavu nebrige prema struci i funkcionisanju ustanove. Dušan Petrović, koji sprovodi kadroviranje Vlade, je Bošku Ristiću bio adut u niškoj frakcijskoj borbi DS. To će verovatno opet uzburkati strasti na temu KC Niš i pospešiti medjustranačke sukobe.

  • Vlada

    14:52 // 26. 5. 2011.

    Poštovani gospodine Ministre svaka čast! Očigledno je da je zakon posebna kategorija koja se koristi po potrebi i to vrlo retko.Verovatno zato što Vam to ne ide u prilog.Nekako mi nije jasno da ekspresno postavljate čoveka koji nije ispoštovao konkurs,a uporno diskriminišete osobu koja je isti ispoštovala.Imate li zakonsko pravo da opstruišete ovu odluku upravnog odbora zarad ličnih interesa.Premijerov posao je da Vas pozove na odgovornost zbog ovakvog uzurpiranja ministarstva zdravlja.Možda Dinkić smatra da je ovo ministarstvo regulisano naslednim pravom te pripada isključivo stranci G 17+.Ako još i pacijenti moraju biti članovi iste onda smo ugasili načisto.Decentralizacija koja se diktira iz Beograda?Nije mi jasno kakva je to decentralizacija ako odluke dolaze odozgo?Ako se radi i o farsi ovo je previše.Ovaj klinički centar sve više liči na stovarište građevinskog materijala,a sve manje na klinički centar.Pacijenti se leče lekovima a ne ciglama.Možda ja nisam u toku da je to alternativna metoda lečenja ciglama dr URS Jovanovića!

  • Mila Nis

    23:46 // 25. 5. 2011.

    Da li neko moze da objasni ko uopste postavlja direktora KC Nis, koja je uloga Upravnog odbora, kako kandidat koji nije imao potpunu dokumentaciju moze biti postavljen za VD direktora i koja je uloga Ministarstva zdravlja da 4 meseca drzi slucaj neresenim? Jasno mi je da je to politicko pitanje, ali ne znam ko ga postavlja, a ko odgovara u ovoj prici koja je vise smesna!

  • dr Olja :)

    01:58 // 26. 5. 2011.

    ima vremena polako ;)

  • Moca

    09:33 // 26. 5. 2011.

    Eksperti ce sve uciniti da se ne izabere direktor iz neke druge stranke. Jedino tako ce biti sigurni da nece izaci na videlo kriminal koji je vrsio dosadasnji direktor . Nabavke, tenderi, zaposljavanja su njegov veliki ucinak, i covek sada ima kucu u elitnom delu Nisa za osam godina svog mandata.

  • Stojan Petrovic

    18:53 // 8. 8. 2011.

    I jos uvek nista!

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: