Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:48, 4. 6. 2013.

| Društvo

Još se ne zna ko je pretio novinarki

Autor:I.M.Izvor:Južne vesti
Biljana Roganović
Biljana Roganović

Ni mesec dana nakon što je novinaki Južnih vesti Biljani Roganović stigao preteći SMS sa broja lidera prokupačkog SNS-a Darka Laketića policija ne uspeva da utvrdi ko je poslao poruku.

Načelnik prokupačke policije Siniša Blagojević kaže da je slučaj "slučaj stigao do tužilaštva", ali da se dokazi još prikupljaju i da je to procedura "za koju treba vremena".

- Ne mogu vam reći šta je tužilaštvo tražilo i šta smo dostavili, ali nije to tako jednostavno. Traže  se papiri od institucije do institucije i to ide polako – objašnjava Blagojević.

Blagojević optimistično dodaje da će predmet "sigurno biti rešen kad – tad“.

poruka Poruka koja je upućena dopisnici Južnih vesti

Novinarka Južnih vesti Biljana Roganović, koja nije htela da ceo slučaj iznosi u javnost, već je samo podnela krivičnu prijavu protiv N.N. lica zbog pretnji, kaže da iako je verovala policiji sada je zbunjena zbog dužine procesa.

- Ja zaista ne mogu više da čekam. Verujem institucijama, ali dosadašnja praksa u ovakvim slučajevima se rešavala za par dana, tako da mi nije jasno čemu odugovlačenje - kaže Roganovićeva.

Roganovićeva dodaje da je jednako zanima i šta se dešava sa krivičnom prijavom koju je protiv nje podneo Laketić.

Podsetimo, nekoliko dana nakon što je na Biljanin broj sa Laketićevog broja stigla preteća poruka i ona slučaj prijavila policiji, Darko Laketić, lider prokupačkog SNS-a, optužio ju je da je izmislila da je od njega dobila preteću poruku i protiv nje podneo krivičnu prijavu.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Miki

    19:39 // 9. 6. 2013.

    Stigla je informacija iz Bg. Laketić nije poslao poruku. A ko će sad da snosi posledice zbog tolikih laži i vređanja??? Počinilac će morati da se izvede pred sud!!! Makar se zvao Dragan ili Slaviša!

  • Mile

    07:26 // 5. 6. 2013.

    Zar to nije sramota za MUP?! A da je zaista Laketić pretio odmah bi reagovali, ali izgleda da je URS i tu umešao svoje prste...

  • prokupcanin

    15:51 // 4. 6. 2013.

    Taj gospodin Laketic je toliko "dobra" pojava u nasem gradu,da su Slepi i Arsa,ma kako radili i sta radili,zlatni za njega!A on je pretio,samo se cuti o tome!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: