Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:11, 30. 1. 2022.

| Društvo

Još se ne zna ko je zapalio automobile direktoru Parking servisa u Vranju, iz SSP-a pitaju i odakle mu 3 luksuzna

Autor:T. TasićIzvor:Južne vesti
auto
Pre nekoliko dana zapaljena 2 mercedesa, audi i službeni ford; foto: Vranje News

Ni posle dva dana od paljenja automobila direktora Parking servisa u Vranju i lidera lokalnog odbora Jedinstvene Srbije Dejana Manića ne zna se ko je počinilac, a iz Osnovnog tužilaštva u tom gradu kažu da sa policijom intenzivno rade na rasvetljavanju slučaja. Među vozilima su se našla i 3 luksuzna, pa iz Stranke slobode i pravde pozivaju nadležne da ispitaju kako je to moguće i kažu da osuđuju napad.

Ispred Manićeve kuće zapaljena su 2 mercedesa, audi i službeni auto Parking servisa marke "ford", a iz Tužilaštva kažu da i dalje tragaju za osobom koja je to uradila.

Osnovno tužilaštvo u Vranju u saradnji sa policijom intenzivno radi na rasvetljavanju ovog slučaja - preduzima operativne radnje na pronalaženju NN izvršioca krivičnog dela, i to izuzimanjem sa lica mesta bioloških tragova i izdavanjem naredbi za upoređivanje DNK profila, uz obezbeđivanje video-snimaka sa obližnjih kuća, na kojima se vidi NN lice koje poliva vozila zapaljivom tečnošću i dejstvom otvorenog plamena izaziva požar na vozilima - navode iz Tužilaštva.

Na paljenje vozila su reagovali i iz vranjskog odbora Stranke slobode i pravde. Kažu da najoštrije osuđuju napad na direktora Javnog prduzeća, a pored toga što pozivaju nadležne da hitno pronađu počinioca, pozivaju ih i da ispitaju odakle u posedu Manića i luksuzni automobili.

Takođe pozivamo nadležne institucije da se pozabave time kako direktor jednog Javnog preduzeća u svom posedu ima 3 luksuzna automobila? Krajnje je vreme da mir i spokojstvo vratimo građanima Vranja i Srbije - kažu iz SSP-a.

Podsetimo, ovo nije prvi slučaj paljenja automobila lokalnih političara u Vranju.

Narodnom poslaniku i šefu vranjskih naprednjaka Slaviši Bulatoviću izgorela je “škoda” 2019. godine, a u vreme kada se dešavalo najviše podmetanja požara u tom gradu, 2011. i 2012. godine, goreli su i automobili tadašnjeg gradonačelnika Zorana Antića i visokog funkcionera SPS-a Branimira Stojaničića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Goran

    12:46 // 31. 1. 2022.

    Pitanje za policiju i tuzilastvo? Jeste pronasli vinoonike od predhodnih paljenja? Verovatno i ovaj ce biti tako pronadjen a motiv skriven od policije i tuzilastvo. Mada uglavnom se motivi znaju u gradu. Nastaviti i sa istragom dalje ne samo sa paljenjem.

  • Milos

    12:41 // 30. 1. 2022.

    Na koji broj da pustim SMS za novi CLS?

  • Jovan

    11:06 // 30. 1. 2022.

    Ajmo dobrotvorni prilog za direktora da skupi za nov lot automobila i da ima jos vece dvoriste,da skupimo svako ko koliko moze

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

“Ne može brže, jurimo 30!”

Bata Raka iz Niš Čitalac

Tekst: Na zemljanom putu koji vodi ka šumi postavljen "ležeći policajac"

Pronađite nas na: