Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:40, 19. 2. 2021.

| Društvo

Još se traga za nestalim mladićem iz Niša

Autor:T. T.Izvor:Južne vesti
nestao mladić
Bez novih informacija u policiji; foto: FB Milica Cvetković

Za 18-godišnjakom, koji je nestao u sredu uveče u Nišu, još se traga, a iz policije kažu nema novih informacija. Iako se na društvenim mrežama pojavila informacija da je mladić viđen u Beogradu i apeluje se na ljude iz glavnog grada da obrate pažnju, u policiji nemaju takav podatak.

Iz niške policije kažu da su ekipe na terenu, te da rade sve što je u njihovoj nadležnosti, ali i da još nema novih informacija o nestalom mladiću.

Još ništa, još se radi - navode iz policije.

Juče su se u potragu za nestalim 18-godišjakom uključile i Nišlije, kao i oni koji imaju psa tragača, a grad je izlepljen plakatima sa njegovom fotografijom i potrebnim informacijima. Apeluje se na sve građane da obrate pažnju i provere podrume i krovove svojih zgrada i kuća, kao i da ukoliko imaju bilo kakvu informaciju jave policiji.

Podsetimo, kako piše u Fejsbuk objavi majke Milice Cvetković, njen sin Jovan je na sebi imao farmerice, crne patike, crni duks i tamnu jaknu, a poslednji put je viđen na Bulevaru Nemanjića pre dva dana oko 23 sata.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Lilii

    09:23 // 21. 2. 2021.

    Samo da se vrati živ što pre

  • ana pavlovic

    01:19 // 20. 2. 2021.

    Da nije telefon bacen u kontejner izmedju zone 1 i zone 2? To objasnjava to sto je lociran i u 4 ujutru opet na Bulevaru Nemanjica. U one velike duboke nove kontejnere sto se prazne sa onom masinom.

  • Alex

    19:31 // 19. 2. 2021.

    Sta je sa ovim gradom. Ne smes nocu ni na ulicu da izadjes ko zna sta moze da se desi. Veoma Sam razocaran kriminal u Nisu nema granice.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: