Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:07, 20. 2. 2021.

| Društvo

Jovana nema treći dan, apel prijatelja porodice da Nišlije pogledaju u svom okruženju

Autor:M. D.Izvor:Južne vesti
Jovan - nestali mladić
Igor Jurić smatra da su ovo možda ključni sati i dani potrage; foto: FB Nevena Kragić

Mladića koji je poslednji put viđen u sredu uveče na Bulevaru Nemanjića u Nišu nema već treći dan, a od tada nema ni novih informacija o njemu. Potragu ne prekidaju ni policija, ni prijatelji porodice koji i dalje apeluju na Nišlije da ako ne mogu da se priključe na terenu, svako pogleda u svom okruženju. Apel stiže i iz Fondacije Tijana Jurić.

Iz niške policije kažu da i dalje tragaju za Jovanom, ali da novih saznanja o njemu nema ni danas.

Pored policije koja nastavlja potragu i kako saznajemo, stalno proverava tragove, potragu ne prekidaju ni prijatelji porodice. Treći dan kako obilaze grad, pregledaju snimke nadzornih kamera gde god ih informacije koje dobiju navedu.

Pozivamo Nišlije da se priključe. Javljaju nam da odemo do neke zgrade, vidimo skloništa, podrume, ali nas nema toliko da možemo svuda da stignemo. Molim sugrađane, ako ne mogu da se priključe, da svako pogleda u svom okruženju, da vide podrume, skloništa, ako su pored šuma - kaže Vesna Libovic.

Prijatelji porodice pokušavaju da isprate svaki trag za koji ljudi javljaju telefonom ili komentarima na društvenim mrežama. Stizale su tako dojave i iz drugih gradova, ali su se svi tragovi do sada pokazali kao lažni.

Osnivač Fondacije “Tijana Jurić” Igor Jurić napisao je danas na svom tviter nalogu da su ovo možda ključni sati i dani potrage i da sada ne sme da se odustane.

Nema novih vesti o Jovanu. Ovo su možda ključni sati i dani potrage i svaka nova informacija je važna. Ne smemo odustati niti imamo pravo na to - napisao je Jurić.

Podsetimo, s obzirom na to da se na društvenim mrežama pojavila informacija da je mladić viđen u Beogradu, apeluju i na ljude iz glavnog grada, ali i iz svih ostalih mesta da obrate pažnju.

Jovan je poslednji put viđen u sredu uveče oko 23 sata na Bulevaru Nemanjića u Nišu, a na sebi je imao farmerice, crne patike, crni duks i tamnu jaknu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Nik

    09:52 // 21. 2. 2021.

    Ne mora da znaci da je nestao, možda je pobegao ipak ima 18 godina?

  • losmi

    09:06 // 21. 2. 2021.

    Valjda je decko imao mobilni telefon kod sebe?Preko repetitora locirati zadnje mesto na kome je bio dok je ukljucen telefon.Bitna je zadnja lokacija i odatle krenuti traganje.Imate bre 1000 kamera,skoro ceo bulevar,svaki lokal ih ima.Nije mogo da izcezne...ili je usao u Autobus ili u auto,ako je usao u auto imate kamere i kod pevca i kod Atd-a!Ajde Milicijo,u sluzbi GRADJANA!

  • Jelena

    00:34 // 21. 2. 2021.

    Možda mi je glup predlog (verovatno su već proverili) ali da li su pogledali ispod bulevarskog mosta, kod škole? S obzirom da mu je u tom kraju bila putanja... Ne znam, mene jeza obuzme kad pomislim na taj deo ispod mosta, brrrr.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: