Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

01:00, 14. 2. 2013.

Jovanović izbegava odgovor

Branislav-Jovanovic.jpg E-mail poslat Južnim vestima iz Agencije za borbu protiv korupcije

Branislav Jovanović narodni poslanik i lider niškog URS i dalje odbija da objasni razliku u evidenciji svoje imovine koju je prijavio Agenciji za borbu protiv korupcije.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Super Mario

    07:51 // 14. 2. 2013.

    Bane je malo nervozan. I njegov nastup na Skupštini Grada to dokazuje. Napao je sve žive, među njima i "elektrotehničara" Blagojevića. Trinaes kilometara od Niša mu ne gine, kako ga ja cenim.

    • Alter Ego

      09:06 // 14. 2. 2013.

      Nije on nervozan....ko što bi reko Bane ,,malo sutra,, je nervozan!

      Onaj ko je kriv mora da se brani na taj način što će napadati sve redom! To je stara dobra taktika i ništa manje nisam ni očekivao od njega!

      Da se ja pitam, najradije bi ga udaljio mnogo više od 13 km od Niša, ali se postavlja pitanje da li bi i tada Niš bio miran i zaštićen!

      Posledice njegovog ,,rada,, osećaće se narednih 20 i kusur godina....toliko je štete nanešeno da se to ni buldožerom više ne bi moglo izbaciti...

      A te fore kao nema on ništa....previše se on ugrađivao i nadgrađivao u svemu da bi trebalo da se ispita svako ko je ikada njemu rekao i dobar dan....

    • Alter Ego

      10:35 // 14. 2. 2013.

      I da se udalji i više od 13 kilometara opet bi mogao da pravi razne pakosti po gradu!!!

      Čovek se toliko ugrađivao u svemu da je to stvarno više sramota!

  • Brale

    03:33 // 14. 2. 2013.

    Vidi kucu sazidao bata, prizemlje plus cetri sprata. Sva su vrata drvo mahagoni, a tehnika sve japanski soni.

  • Doktor Zli

    12:01 // 14. 2. 2013.

    Frkica...uzas je Banetova furka...u lazi su kratke noge, ko laze taj i krade, ko krade ide u zatvor, ko ide u zatvor ima vaske...Gospodin Pinokoi...lija, lija, pa dolija...prejeo se banana...ludilo, sizenje, traged

  • Borko

    11:21 // 14. 2. 2013.

    Ako elektrotehničar ne sme da piše za sajt, kako onda pravnik (i to veoma "tanak" pravnik iz "Nitex"-a) može da se bavi izgradnjom i to ne ograde od taraba već izgradnjom Grada Niša?

  • ;)

    10:20 // 14. 2. 2013.

    Čini mi se džabe krečiš. Kada je neko poslanik, odbornik i izvršni direktor Direkcije za izgradnju grada, pri čemu Agencija za borbu protiv korupcije ćuti, neće ga srušiti ni 8000, a kamo li 80 kvadrata. Činjenica je da je non stop prisutan na NTVu i Vitkoviziji i da je predstavljen kao najveći neimar. Veliki broj nišlija ne shvata da to što radi, radi od naših para i da bi taj posao radio, predpostavljam kvalitetnije, bilo ko ko bi bio na mestu direktora Direkcije. Juče se na sednici SG hvalio podnošenjem brojnih krivičnih prijava, a da su sve koje su protiv njega podnete odbačene. Naš narod se kune u takve moćnike, a i koalicioni partner SNS. Bezbroj puta su ga u nebo dizali na sednicama SG Niša.
    Bez istinske reforme pravosuđa nećemo daleko dugarati.

  • Gej17+

    09:25 // 14. 2. 2013.

    Banamnen ima burnu politicku proslost,ali i sadasnjost,covek koji se davi u svojim lazima ko "slivka u gom*o" nema za cim vise da potegne ,nema pravi argumenat,vec poseze za vredjanjima i pretnjama. Juce je na skupstini grada upotrebljavao izraze nedolicne jednom coveku,a kamo li jednom narodnom poslaniku,izvrsnom direktoru JP,predsedniku GO URS,clanu odbora... i jos 145.428 funkcija koje obavlja. Izrazi kao sto su siptar,siptaru...,malo morgen,skromnost je vrlina glupih.. vredjajuci na taj nacim obicnog gradjanina,nepoznavanje padeza(nume da potrefi) i osnovne gramatike Srpskog jezika za skupstinskom govornicom,izrevoltirale su poslanike da reaguju na samovoljno obracanje Jovanovica sto je i Predsednik Ilic blago sankcionisao prihvatanjem izvinjenja. Smatram da od pomenute licnosti nije ostala ni kora od banane u politickom smislu,tako da je realno da se povuce iz politickog zivota nastavi sa rentiranjem stanova.Deset godina nije kupio ni stolicu u preduzecu,ali zato cerki stanTome R.

  • sky

    12:50 // 14. 2. 2013.

    Pitam se pitam, da li ce doci dan kada ce neko u Nisu da pozove tog gospodina na informativni razgovor i posle da sve ide po zakonu...
    Pa da istrazni organi odu do Grcke i tamo izvrse uvid u imovinu i tamo nadju svedoke saradnike...a da odu i do Crne Gore za ispaljeni metak ispred Opere...

  • zoran

    09:37 // 14. 2. 2013.

    Smeta mu sto ga elektotehnicar pita odakle mu to sto ima.More da je normalna drzava,kao sto nije i on i mnogi njemu slicni odavno bi svirali klavir.

  • vlada

    10:47 // 14. 2. 2013.

    stanoviti g-din Jovanovic ima najmanje 20 stambenih jedinica...1/4 kuce...aha, vazi...

  • rex tenebrae

    20:14 // 14. 2. 2013.

    Svašta li se danas naziva "gospodinom".A ovaj to sigurno nije.Kako nazvati osobu koja se još kao gimnazijalac ušunjavao u društvo i cinkario profesorima sve što je trebalo, osobu koju su gimnazijalci izbegavali.
    Kako nazvati osobu koja je od člana SK Jugoslavije, od običnog činovnika postao Novakovićev SPS-ovac i pravnik u Niteksu. Kako ga nazvati kada je prvi pljunuo na Novakovića tražeći njegovu smenu i hapšenje. Takvu osobu koja je uskočila u SPO, jer mu je, siroma Drašković ponudio bolje uslove za "napredovanje". Kada je SPO postao marginalna stranka, naš vrli stručnjak je je još par puta upotrebio svoja krilca i trenutno se nalazi na grani G17+, koja se zbog slabog pamćenja ovog naroda sada drugačije zove. Kako ga nazvati, kada je uoči izbora molio i kumio SNS da pređe kod njih, jer se očekivalo da G17+ ne pređe cenzus? Za svaki posao koji je on odobravao, dobijao je velike "narukvice". Zato treba proveriti celokupnu imovinu njega i njegove porodice. Gospodin? Ha, ha, ha...

  • 11:07 // 14. 2. 2013.

    Branislave,Branislave da si odgovoran čovek i političar ti bi istog trenutka potvrdio ili demantovao tekst objavljen u Južnim Vestima.

  • Dasak Vetra

    18:33 // 14. 2. 2013.

    Problem je tehnicke prirode,tj papiroloske.Ne vodi se ni jedna jedinica na njega kako bi mogao da se predstavi kao normalan gradjanin.Nego na zenu i cerku. Njih dve trebaju da se ispitaju odakle im imovina.A Bane ce da laze kao i ostalo.

  • Немања Поповић

    08:49 // 14. 2. 2013.

    Да ми је да сам власт само годину дана, од свих што су се обогатили на нелегалан или нелегитиман и неморалан начин бих одузео имовину и исте стрпао у радне логоре!

  • Insajder

    08:05 // 14. 2. 2013.

    Bane je malo nervozan. I njegov nastup na Skupštini Grada to dokazuje. Napao je sve žive, među njima i "elektrotehničara" Blagojevića. Trinaest kilometara od Niša mu ne gine, kako ga ja cenim.
    Ono što nije jasno je gde je ona kuća od 40 m2 . Da naraste nije mogla ;-), ako ju je proda morao bi da prijavi novčani prihod. Čak i da je bio aljkav i neodgovoran pri prijavljivanju imovine, u problemu je po meni.

  • Nyssa

    17:12 // 14. 2. 2013.

    Ko o čemu, Bane o poštenju!

  • Tuga 2

    20:45 // 14. 2. 2013.

    Da dodam.Čovek je toliko izverziran da je stopostotno brisao tragove iza sebe i oprao novac,imovinu i sve ostalo što je pokrao tako da će nadležnima biti jako teško da dokažu ono što ceo grad zna za njega.Ako uzmemo i opciju sa kojom motivisanošću će ti partijski istražitelji to raditi,sve vam je jasno !

  • Tuga

    20:40 // 14. 2. 2013.

    Veliki-Mali Bane još jednom pokazuje da je nedodirljiv.Time će Niš nastaviti da bude poslednji provincijski kazamat Srbije gde njegove građane kao taoce drže ovakvi kao Bane i bulumenta oko njega u skladu sa svojim manirima i evidentnim kriminalnim radnjama i marifetlucima.Ostaje samo da se nadamo kada klupko bude počelo da se razmotava da će ne samo on nego i poslednji pacov iz te rupe biti izveden pred lice pravde !? Ipak više verujem da će ga partijski drugovi zaštititi i pomeriti na neko više mesto odakle će nam se podsmevati sa milionima koje je pokrao od svih nas.Ne bi čudilo ni sam da se povuče jer je dosta "zaradio" i sve bliže i dalje rođake zaposlio po gradskim strukturama tako da može da dočeka mirnu starost !

  • Dragan Karic

    16:35 // 14. 2. 2013.

    "...da mu sajt bude posvećen".
    Da li može gospodin žuto voće da obajni šta znači termin "posvećenost sajta"?

    Ću uzmem sekirče da se utepam od njegovu pismenost i glupost!

  • Jelena

    08:40 // 14. 2. 2013.

    Branislav Jovanović je kralj. Čovek govori iskreno.

  • vlada

    14:07 // 14. 2. 2013.

    ....i ponovo tvrdim..optereceni ste Banetom...ko Vujosevic C.Zvezdom...tacka

  • Dzelat Stamenkovic

    19:23 // 14. 2. 2013.

    Ma Bane je kralj. Alal mu vera za sve sto radi u ovom gradu. Samo napred Baki !

  • stevan nikolić

    19:04 // 21. 2. 2013.

    svako normalan u ovoj zemlji mora da se pita,koga taj čovek predstavlja.Ako niste znali
    u gradskoj skupštini je izjavio da je skromnost
    osobina glupih ljudi.Stvarno na osnovu njegovog javnog ponašanja vidi se da nije nešto u redu sa njim.

  • stevan nikolić

    20:50 // 21. 2. 2013.

    Banamen koji za sebe kaže da je veliki graditelj u Nišu.Dana 09.05.2012.godine prijavljena je u ul.Igmanskoj rupa na asvaltnom putu prečnika 1x1m,posle njegovog asfaltiranja nakon gasifikacije ovog dela naselja.Nakon izlaska komunalne policije ista je sačinila zapisnik pod brojem 2-1308/12-04 i dostavila direkciji čiji je Banamen izvršni direktor.Nakon čekanja od 5 meseci rupu sam sanirao o svom trošku da nebi nedužni građani stradali ispred moje kuće.Svaka njegova asfaltirana ulica nemože da potraje ni dve godine,tu banamen pere novac.Banamen da je mogao da zaradi na rupi 1x1m verovatno bi bila sanirana.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: