Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:50, 6. 9. 2017.

| Društvo

Jovica Vasić prekinuo štrajk glađu i žeđu

Autor:S. MarkovićIzvor:Južne vesti
Novinar
Prekinuo štrajk zbog brige porodice; Foto: S. Marković

Iako je tvrdio da će bez hrane, ali i bez vode, zbog lošeg stanja u državi, štrajkovati “do kraja” ili dok ne dobije azil za neku “bolju zemlju”, bivši novinar Jovica Vasić, nakon 2 dana, zbog zabrinutosti porodice i prijatelja, odustao je od štrajka.

Vasić je, zbog loših uslova na poslu koji je obavljao, rešio da sa parolama okačenim na sebi, na kojima je pisalo "Štrajk glađu zbog lopova i derikoža", štrajkuje bez hrane i vode ispred Policijske uprave u Nišu. Međutim, Vasić kaže da je odustao od toga jer je njegova porodica bila zabrinuta za njegovo zdravlje.

Na molbu porodice i velikog broja vas, prijatelja, koji ste pokazali zabrinutost za moje zdravlje, sinoć sam prekinuo dvodnevni štrajk gladju i žedju. Jedina posledica koju imam je blago povišena temperatura, ali ću se brzo oporaviti - rekao je Vasić na svom Fejsbuku.

Međutim, Vasić nije odustao od namere da sa pasošem u rukama napusti Srbiju i kaže da će pokušati da ostvari kontatkt sa ambasadama nekih zemalja “na druge načine”.

Vasić se preko Fejsbuka zahvalio svima onima koji su mu u prethodna 2 dana pružali podršku.

Podsetimo, Vasić je štrajkovao je glađu oktobra prošle godine zbog problema sa menadžmentom “Narodnih novina” i prekinuo ga je tek posle 17 dana. Nakon toga, pronašao je posao kao fizikalac, međutim, zbog lošeg odnosa poslodavca prema njemu, Vasić je stupio u štrajk glađu i žeđu.

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Bonnville

    08:08 // 7. 9. 2017.

    Podrška gospodinu Vasiću. Na žalost, individualni protesti mogu samo da dovedu do brige porodice i prijatelja, ali niko na vlasti neće reagovati.

    Žao mi je samo što je glas naroda ostao nem na ovakve proteste, kao i na bilo koje druge.

    Izgleda da je 20 godina potrebno da prestane Srbin da mari za sebe.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: