Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:46, 18. 11. 2011.

| Društvo

Jura poklonila 7 inkubatora

Autor:P.B.Izvor:Južne vesti
jura

Korejska kompanija "Jura", koja poseduje fabrike u Nišu, donirala je 63.000 evra za akciju "Bitka za bebe", potvrđeno je Južnim vestima u Fondu B92.

Prema planu dva inkubatora biće donirana zdravstvenim ustanovama u Kragujevcu, na čijoj teritoriji, u Rači, Jura posluje od 2010. godine. Dva će otići u Leskovac, gde JURA gradi fabriku, dok su tri inkubatora namenjena najmanjim borcima iz Niša, na čijoj teritoriji posluju dve fabrike JURA Korporacije.

Prema procenama Ministarstva zdravlja u Nišu nedostaje ukupno osam inkubatora i to Kliničkom centru Niš, Klinici za ginekologiju i akušerstvo tri, a Dečijoj klinici, Odeljenju neonatalne intenzivne nege, pet inkubatora.

Iz Gradske kuće saopšteno je da se kompanija Jura u akciju "Bitka za bebe" uključila na poziv gradonačelnika Miloša Simonovića.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • dragoljub stamenkovic

    00:23 // 20. 11. 2011.

    Pa nije baš sve tako idealno tamo kao što poručuje "dortmund", ali, aferim i za ovo .

  • dortmund

    16:48 // 18. 11. 2011.

    radim tamo i zadovoljan sam.sve price o navodnim maltretiranjima i bednim platama su price zlonamernih ljudi koji nece da rade i traze dlaku u jajetu.Bravo za ovu donaciju i mislim da ce kako godine budu prolazile biti sve odgovornija fabrika kako u pogledu donacija tako i po pitanju radnika.

    • Nenad

      14:27 // 26. 11. 2011.

      Bravo dortmund u pavu si zato udishesh ricin i ovi inkubatori su te koshtali 1000 i kusur dinara kao i svakog koji radi u juri , i to da radnici nisu znali shto nemaju celu platu na rachunu .. MRSH JURI IZ NISHA .. PRANJE PARA OVOM FABRIKOM .. DRZAVNI LOPOVI

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Iako je bilo tvrdo
probijeno brdo.
Probiće i rokove
uz cenovne skokove .

Tvrdo čitalac

Tekst: Probijeno brdo kod budućeg niškog bulevara, kraj radova do juna

Pronađite nas na: