Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:40, 4. 2. 2016.

“Južne vesti” među 5 najboljih informativnih sajtova u zemlji

naslovna Još jedno priznanje za "Južne vesti"; foto: I. M.

Na svečanosti u Skupštini Grada Beograda, redakcija časopisa "PC Press“ uručila je nagradu "Južnim vestima” koje su proglašene za jedan od pet najboljih informativnih portala u Srbiji. Osim “Južnih” i prvoplasiranog N1, priznanje su poneli i sajtovi B92, Bete i RTS-a.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Poslednji komentari:
  • Dragan

    18:39 // 4. 2. 2016.

    SVAKA CAST SAMPIONI.

  • Dexter

    18:54 // 4. 2. 2016.

    Iskrene čestitke, Južne vesti! U ovom medijskom (su)mraku, nije lako izboriti se za mesto pod suncem na ovom tužnom jugu i pri tome održati visok kvalitet. Samo napred, sa željom da iz godine u godinu budete još bolji!

  • Kostas Gasopulos

    08:11 // 5. 2. 2016.

    Čestitke Južnim vestima!!!!. Imate pored sebe još četiri jake kuće i zato u toku ove 2016. godine biće još mnogo vesti koje će dići ili spustiti vaš rejteng. Verujem da se ne bojite konkurencije i zato želim da vam ovom prilikom pružim punu podršku kao neko ko prati društvena kretanja na Jugu i Istoku Srbije upravo kroz informacije sa ovog sajta. Uz čestitke zamolio bih da posebno pratite uspešne.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: