Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

19:17, 13. 3. 2020.

KC Niš: Broj obolelih popeo se na šest

infektivna Novih dvoje; foto: V. Keser

Još dvoje građana imaju koronavirus i smešteni su danas na Infektivnoj klinici u Nišu, podaci su Kliničkog centra iz preseka u 19 sati. To broj zaraženih korona virusom u Nišu i okolini penje na šest.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Dragan

    09:16 // 14. 3. 2020.

    Nema mesta panici. Panika je najgore sto moze da nas zadesi, gore od korone. Ne dajmo deci negativan primer kako treba panicno pristupati problemima. Nikako!! Ucimo decu da trezveno i racionalno razmisljaju... Proci ce i ovo, ali ce ostati samo ruzno secanje... Cuvajte se!

  • Mara

    21:03 // 13. 3. 2020.

    TeškO nama

  • Branko

    21:36 // 13. 3. 2020.

    Vise niko i ne komentarise, sve je jasno.

    • Kako niko?

      07:08 // 14. 3. 2020.

      Niko vise ne komentarise, sem jednog citaoca. MARA! :)

  • Victor Belicoff

    22:08 // 13. 3. 2020.

    Na našu žalost broj je daleko veći od ovih prijavljenih 30+ a Niš je sam po sebi posebna priča. Na TV'u slušamo laži kako se maske 2 do 3 puta dnevno isporučuju apotekama ali retko ko i pomene da je to informacija vezana samo za Beograd. Niš i jug Srbije sa svojim građanima je sasvim neka druga kategorija i uopšte im nije prioritet. Kako ne bi izazvali paniku narodu se mnoge stvari prećutkuju.

  • Срба

    22:41 // 13. 3. 2020.

    Циркус Корона- од данас и у вашем граду!

  • S

    23:47 // 13. 3. 2020.

    Ovo je sve laz,infektivna klinika je sama po sebi raspad i ako ste tamo otisli ne zarazeni (tamo ce i bog da vas zaboravi ne samo lekari) onda je najveca verovatnoca da cete zarazu tamo da dobijete! I nije mi jasno kako dolaze do ovih rezultata kad sam ja 11 dala krv i briseve i jos ne znam da li sam zarazena? Ljudi moji treba nas nase zdravstvo i nasi lekari da brinu,a ne virusi koje kakvi!

  • Шишач снс-ОВАЦА

    08:47 // 14. 3. 2020.

    Има их шесторо, као што има само девет планета у сунчевом систему!

  • Kimi

    21:55 // 13. 3. 2020.

    Mene zanima ona tetka što je podigla paniku po medijima da li je pozitivna ili je samo težak hipohondar koji stvara samo još veću zbrku kod ovih naših neopravnih.
    Razlog ovakvog komentara je da takve osobe samo misle na sebe, a ne na opšte dobro svih pacijenata. A verovatno nije ni imala potrebu, ali je zbog pritiska medija ipak testirana.

    • Ta je sa F dijagnozom

      12:16 // 14. 3. 2020.

      Pod hitno izolacija ali na PSIHIJATRIJI! Svima koji su plitkog uma dođu iz područja gde se uveliko zna da je opšti haos sa virusom ukoliko se ustanovi da su zarazni a nisu sami otišli li na test na virus odmah na 20 god jer su opasni po okolinu!

  • Sushnjar

    22:09 // 13. 3. 2020.

    Kada bi samo usaglasili brojke. Na novostima je 7, Tiodorovic potvrdio a ovde 6. Ako nas ne bi lagali mozda bi i uspeli da se izborimo sa pandemijom.

  • Tanos

    22:11 // 13. 3. 2020.

    Kako funcionisu fabrike u Nisu koja je mera zastite preuzeta , Johanson Electric 2000 radnika ,operateri u grupi po 20 oro rade u liniji ,kako da se ti radnici zastite nikakva tema i povodom te grupe gradjana koji rade u fabrikama ?

  • Ika

    22:59 // 13. 3. 2020.

    Ma samo čekajte da se svi razbolimo, pa onda uvedite vandredno stanje.
    Umesto da se sada sve zatvori, i škole i ustanove, i tako spreči širenje virusa, čeka se da se zarazimo svi, da nastane kolaps kao u Italiji, e onda će MOŽDA da uvedu vanredno stanje.

  • niski76

    00:25 // 14. 3. 2020.

    Moze neki info da li su ti novi bili u kontaktu sa ovima sto vec leze ili su skroz druga prica?

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: