Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:33, 15. 6. 2018.

| Društvo

KC Niš traži 12 lekara i 24 radnika

Autor:J. C. M.Izvor:Južne vesti
klinicki
Zapošljava se ukupno 36 radnika; foto: V. Milić

Klinički centar Niš raspisao je oglase za zaposlenje 12 doktora, od kojih će 10 biti primljeni “za stalno”, a dvoje na određeno vreme. Biće primljeno i 20 zdravstvenih i 4 nemedicinska radnika na neodređeno vreme. Rok za konkurisanje je 21. jun.

“Za stalno” će biti primljeno 9 lekara koji su na specijalizaciji i to - četiri na specijalizaciji iz anesteziologije, reanimatologije i intenzivne terapije, dvoje koji specijaliziraju opštu hirurgiju i po jedan za kardiohirurgiju, pedijatriju i dermatovenerologiju. Osim njih, na neodređeno će biti zaposlen i jedan specijalista ginekologije i akušerstva.

Na određeno vreme se zapošljavaju dva lekara - jedan specijalista otorinolaringologije i jedan specijalista anesteziologije.

U oglasu se navodi da će lekare koji se budu prijavili prvo selektovati komisija na osnovu dokumentacije, a potom će odabrani kandidati biti pozvani na razgovor kada će biti dodatno testirani. Konačnu odluku o izboru doneće direktor Kliničkog centra Niš, na osnovu izveštaja Komisije.

Objavljen je i oglas za prijem 15 medicinskih sestara opšteg smera, 4 više medicinske sestre i jednog strukovnog sanitarno-ekološkog inženjera. Oni će biti primljeni na neodređeno vreme.

Traže se i tri radnika obezbeđenja koja imaju obuku za rukovanje oružjem i jedan tehnički sekretar.

Detalji o konkursima mogu se naći na sajtu Kliničkog centra i Nacionalne službe za zapošljavanje.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Mihajlo

    17:20 // 17. 6. 2018.

    Ako nemas para za dorucak sto upisivao specijalizaciju :D? Na ovom konkursu nece proci oni koji nemaju para za dorucak,vec oni s dubokim dzepom.

    • specijalizant

      17:58 // 19. 6. 2018.

      vuciceva skola spinovanja. niko nije rekao da nema para za dorucak, nego da svakog dana svakom volonterskom specijalizantu idu tekuci troskovi zivota, sto je za nekog sa 0 dinara primanja, ko svaki dan dolazi da radi, samo klizenje u gori i gori minus.

  • Daca Milosevic

    15:42 // 16. 6. 2018.

    Zdravo,gde mogu da ko kurisem za posao rad ika nemedicinske struke? Kome da napisem molbu?Hvala.

  • Djuram

    07:55 // 16. 6. 2018.

    Smejurija, vec se unapred zna ko je primljen.Konkursi su fiktivni namesteni za vec primljene partijske i rodbinske veze.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA
Pronađite nas na: