Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:19, 9. 5. 2016.

Kada će SNS očistiti grad od plakata i visećih banera?

plakati-sns-jv Plakata i dalje ima po gradu; foto: JV

Iako je tokom predizborne kampanje nosilac liste SNS-a i aktuelni gradonačelnik Zoran Perišić obećao da će nakon izbora aktivisti stranke očistiti grad od plakata i banera, još uvek se ne zna kada će se to i desiti i kada će grad biti sasvim čist. 

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • nakon izbora

    16:13 // 9. 5. 2016.

    u Gornjem Matejevcu

  • milan

    16:02 // 9. 5. 2016.

    g... se teško čiste a ima vremena do sledećih izbora.

  • Marko Ilic

    16:06 // 9. 5. 2016.

    "Ovo je naš grad"
    O svom gradu treba voditi racuna gradonacelnice a ne lepiti plakate gde stignete. Zar ne donesoste nekoliko dana pre lepljenja plakata zakon o tome. kAZNA BESE DO 500.000. HOCETE LI ISPOSTOVATI ZAKON I PLATITI KAZNU ILI CETE SE BAHATITI I DALJE.

  • Kalča

    16:10 // 9. 5. 2016.

    Obećanje - ludom radovanje. Esenesovcima nije zdravo verovati čak ni kad u sred sunčanog dana kažu da je sunčani dan.

  • Mile torzija

    16:16 // 9. 5. 2016.

    Pitam samo da li ti viseci baneri, zakaceni za bandere, kao sto je npr. kod pivare ima neki papir, dozvolu za postavljanje?
    Verujem da nema!
    Da li to znaci da slobodno mozes da se reklamiras na isti nacin a da ti ne stigne prijava?

  • shaft

    19:15 // 9. 5. 2016.

    Nema se vremena,u toku je raspodela postizbornog plena!Takvi su odavno od Nisa napravili kasabu,jedna stroka vise im ne smeta!

  • Oleg

    21:47 // 9. 5. 2016.

    Kakvi plakati, kao sto neko napisa-imaju vaznija posla..grad vise ne donosi ni odluke koje treba-mora, propustili razne zakonske rokove,kao sto su rokovi za smanjenje broja zaposlenih u jav.sektoru i to za proslu godinu,eeej!...ne usvajaju sistematizacije sa manjim brojem zaposlenih, sto znaci da dzaba kontrola DRI i drugih inspekcija.Bitno da se prave spiskovi za funkcije.

  • cvrcak

    15:58 // 9. 5. 2016.

    Nikad!kao i sve što su obećali pa nikad nisu ispunili

    • janja

      16:33 // 9. 5. 2016.

      Odlazeci gradolnacenik cisto sumljam da ce ispuniti obecanje jer istim ni sam ne veruje! Mozda novi, gospodin Dzunic to i uredi jer je on na Paliluli pokazao kako se domacinski vodi opstina!

  • Sasko

    17:08 // 9. 5. 2016.

    Bez brige, očistiće komunalne službe o trošku svih građana Niša.

  • ***

    18:12 // 9. 5. 2016.

    Glasali su mnogi za njih,pa neka idu sada da ih odlepljuju.Ne treba da se cudimo sto se djubre baca kroz prozore,kada zvanicna vlast ostavlja ovo ruglo na ulicama.Imaju blagoslov za svoje postupke.Jadna li si, Srbijo.

  • milica

    18:15 // 9. 5. 2016.

    Pozivam sve one koji su ih glasali,da izadju i ociste grad od slika njihivog idola.Traziliste-gledajte,cistite sopsveno djubre.

  • Zoran

    18:50 // 9. 5. 2016.

    Na Bulevaru Djindjica od Vojne bolnice gde zivim pa sve do bolnice svaka bandera je oblepljena njihovim plakatima.Pa dokle vise??? Nismo svi u ovom gradu za nazadnjake....nije ovo njihov samo grad

  • Pera

    18:59 // 9. 5. 2016.

    Bitno da je gradonacelnik vozeci se u svojim kolima pred izbore video da su aktivisti drugih stranaka oblepili plakate na nedozvoljenim mestima,ali nije video svoje ruglo i ruglo svojih pijuna...ccc,jadna li si Srbijo

  • A BE NISLIJE...

    23:30 // 9. 5. 2016.

    Oblepili su posterima svaku banderu, okacili su ih da vise preko ulice. Samo sto nam poster na celo ne zalepe. Njihovi poslusnici dezuraju ispred biralista, kao animir dame ispred kupleraja i uvode silom ljude na glasanje.
    A nama gradjanima komunalna policija preti kaznama i ne dozvoljava nam ni svoje vlastite gace da okacimo na svoju vlastitu terasu.

  • Nišlija

    19:42 // 11. 5. 2016.

    Plakati duž cele Knjaževačke nisu uklonjeni od strane ljudi već od vetra i kiše... Čisto sumnjam da će ih iko uskoro skinuti... A ima ih još, ne samo kod Niteksa...

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: