Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

16:39, 9. 5. 2018.

"Kada odlučuju o aerodromu, odbornici ne dižu svoju, već ruke svih građana"

Gradski forum Gradski forum - argumentovano o niškom aerodromu; foto: Media i reform centar

Bivši načelnik Uprave za planiranje Rodoljub Mihajlović poručio je niškim odbornicima da na “aerodromskoj sednici” Skupštine podignu ruku građana, a ne ruku partijskog naloga, kada budu odlučivali da li će da ga poklone Državi. Na Gradskom forumu u Media centru, profesori Ekonomskog i Pravnog fakulteta govorili su o ugovoru sa "Vansijem" i mešanju javnog i političkog inetersa.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • nislika

    20:02 // 9. 5. 2018.

    ovo jesu kompetentni ljudi cije komentare treba da cuju gradjani nisa. a gospodin gradonacelnik koji tvrdi da je prethodna vlast "sacinila los ugovor iz 2009.god." prvo nek objavi taj ugovor da vidimo sta pise u njemu a drugo zasto ova vlast ovoliko dugo koliko je na vlasti nije resila obaveze iz tog ugovora. i neka navede gde je i kada on pricao o aerodromu ranije a da ga niko nije slusao.

  • Sekretarijat

    21:17 // 9. 5. 2018.

    Dokument je vruć i čeka početak godišnjih odmora

  • dragan

    14:56 // 10. 5. 2018.

    Mislim da sud treba da izda nalog za hapsenje Bulatovica.

  • nislika

    20:08 // 9. 5. 2018.

    dajte gopodine gradonacelnice ugovor na videlo. ko moze da poveruje da je neko obecao aerodrom za zamenu za nekakvo zemljiste za vojne stanove kakve to veze ima jedno sa drugim. sad se uveliko oprema zemljiste za famozne vojne stanove. sta, sad sad cemo kao grad da poklonimo i zemljiste i aerodrom. i u ostalom ko ste vi gradonacelnice da poklanjate nase. prestanite sa ulizivanjem po svaku cenu.

  • prof dr CVETKO Prvi

    01:03 // 10. 5. 2018.

    Odbornici ??? Ne odbiraju ništa - ko telići a odavno su digli ruke ... od onih koji su im verovali a poneki im još veruju! Nije mi uteha ali mene nisu prevarili , jer niko od SNS-ovaca nema osnovnu karakternu osobinu - obraz tj. poštenje! Daće oni aerodrom , sam' tako kao da je njihov. Plaše se da ne izgube pozicije i zaglave na ulicu a kako su "sposobni" i "pismeni" - gladovaće !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Želeo bih da zahvalim ovoj vlasti jer su od prosečnog niškog vozača napravili veoma veštog vozača koji zaobilazi rupe poput profesionalnih trkača. Saobraćaj je bezbedniji jer vozači, da ne bi oštetili vozila, moraju mnogo dobro da voze.

Savetnik čitalac

Tekst: Saobraćaj u martu bio bezbedniji nego prošle godine, podaci su niške policije

Pronađite nas na: