Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:24, 18. 8. 2011.

Kamenovu ističe mandat sledeće nedelje

klinicki

Mandat vršioca dužnosti direktora Kliničkog centra Niš ističe u ponedeljak, a još se ne zna šta dalje. Ministarstvo zdravlja ćuti.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Dr Milan

    16:07 // 18. 8. 2011.

    Zelim ovim putem da izrazim svoje krajnje razocarenje u naseg profesora Kamenova koji je mnogima tokom studiranja bio uzor za pravog naucnog radnika, lekara i kako smo mislili postenog coveka. Njegov izbog mladih lekara koji je skoro zaposlio u KC Nis jasno daje do znanja nama sa visokim prosekom, koji cekaju po vise godina na birou i smatraju da je stranacka opredeljenost rezervisana za neka druga zanimanja da su im vrata potpuno zatvorena. Pozdrav i sve pohvale novinarima Juznih vesti.

  • Perko

    23:15 // 18. 8. 2011.

    Kakve veze ima Dr Kamenov sa vec ugovorenim renoviranjem KC Nis, izgradnjom kardiohirurgije i slicno. On je jos jedan PIJUN u rukama politicara i to ce biti i svaki sledeci direktor KC Nis, ma kako se zvao. Naravno, neko ce mozda imati bolji marketing (citaj, zvaku). Zaposljavanje lekara ce ici kao i uvek po vezi, kao i u Posti, Telekomu, Policiji, Katastru, Opstini, Inspekcijama ,Skolama i svemu sto ima veze sa drzavom, tj. sa partijama.

  • dr Mladen

    12:28 // 18. 8. 2011.

    sad je vreme da opet dodje licemarni Mladjan Dinkic iil njegova Sneguljica(citaj Snezana Markovic)i objasne njihov model decentralizacije i partokratije...evo sad im je prilika da se povuku
    p.s
    prica se po gradu da Bane banana hoce da proda Kamenova ali samo jos nije dogovorio sta ce da dobije za uzvrat

  • Nišlija

    13:09 // 18. 8. 2011.

    Nova kotlarnica, renovirana zgrada KC-a, zamena stolarije na 13 klinika, izgradnja kardiohirugrije, desetkovan broj savetnika i pomoćnika.. itd.. itd.. su rezultati prof. dr. Kamenova u proteklih par meseci

    • palilulac

      07:40 // 19. 8. 2011.

      postovani to sto ste rekli nema nikakve veze sa v.d direktorom zato sto je trenutno renoviranje i rekonstrukcija jos par klinickih centara u Srbiji po nalogu EU ( ali placanje izvodjenja radova ide direktno preko agencije za rekonstrukciju a ne preko BANANE ) adrugo sto se tice pomocnika nema potrebe tu je G17 dao 3 u 1, mislim na dr Nebojsu , on je 1.zamenik predsednika Skupstine grada 2. pomocnik v.d direktora Klinickog centra 3.PR Klinickog centra (tako se Mladjan Dinkic bori partijskih postavljanja)

    • pera peric

      16:38 // 19. 8. 2011.

      i 100 novih radnika koje je primio za tih par meseci

  • dragoljub stamenkovic

    12:38 // 18. 8. 2011.

    A posle toga ... Kad je tesko Radovanovic !

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: