Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

13:59, 17. 8. 2016.

| Društvo

Karte za "Filmske" dobili nagrađeni niški đaci, studenti i sportisti

Autor:V. M.Izvor:Južne vesti
D
Rukometaš Anrija Mađar jedan od dobitnika besplatnih ulaznica za "Filmske susrete"; Foto: JV

Najbolji đaci, studenti i mladi sportisti dobili su ulaznice za “Filmske susrete”. Festival će, zahvaljujući tome, moći besplatno da prati 150 mladih koji su tokom prošle i ove godine osvojili neko od prva 3 mesta na republičkim i međunarodnim takmičenjima.

Mina Milenković je učenica trećeg razreda Srednje muzičke škole. Osim uspeha na republičkim takmičenjima, ona je bila prva na međunarodnom prvenstvu u solfeđu. Mina Milenković Dobitnica brojnih republičkih nagrada u solfeđu; Foto: JV

Veoma sam zadovoljna što sam dobila ulaznice. Naravno, radilo se da bi se to postiglo i počastvovana sam svakako – kazala je.

Kik-bokser Novak Radulović (20) je ove godine osvojio trofej Zaječara za najboljeg borca, zatim torofej Niša, pobedio je na seniorskom državnom prvenstvu, a na prvenstvu Balkana je osvojio zlato. Osim ovih, ranije je osvajao svetske i evropske medalje, 15 puta bio je prvak države, a krajem godine ga očekuje prvenstvo Evrope u Mariboru.

Drago mi je da se neko pobrinuo za sportiste. I ranije sam pratio festival i zadovoljan sam što sam dobio karte jer je to potvrda da se svaki trud isplati – rekao je Radulović.

Dobitnike besplatnih karata predložili su iz Uprave za obrazovanje, Sportskog saveza i Univerzitetskog saveza Niša. Novak Radulović Kik-boks klub "Niš" ima najboljeg borca; Foto: JV

Gradonačelnik Niša Darko Bulatović je početkom meseca, posle pisanja "Južnih vesti" o tome koliko se karata za “Filmske susrete” podeli gradskim funkcionerima, saopštio da će ove godine karte dobiti najbolji učenici i studenti.

Doneli smo odluku da sve ono što je godinama poklanjano gradskim funkcionerima i privilegovanim pojedincima, ove godine damo onima koji su to zaslužili i da ukažemo čast mladim ljudima – rekao je Bulatović.

Kompleti ulaznica za ovogodišnji festival koštaju 1.500 dinara

Podeli sa prijateljima
Povezane teme:
Komentari
Poslednji komentari
  • Mama

    19:47 // 17. 8. 2016.

    Ajde ne mracite odmah. U pitanju su takmicenja koja su u kalendaru Ministarstva prosvete. A u tekstu su pogresno naveli. Dodeli su ove godine samo za medjunarodna takmicenja.

  • Lidija Randjelovic

    18:40 // 17. 8. 2016.

    Hvala na vestima ali moja cerkica je osvojila 2.mesto na Republickom takm.iz fizike ali karte ne dobi.
    Razocarana mama ali ne u Vas vec u Upravu za obr.

    • ABCD

      22:09 // 17. 8. 2016.

      Takmicenje je u kalendaru Min.prosvete a pismeni citaju sta pise a greske ispravljaju oni manj pismeni ali spremni za raspravu

  • shaft

    18:09 // 17. 8. 2016.

    Dadoste li im i clanske knjizice?

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: