Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

10:25, 21. 8. 2019.

| Društvo

Kasne radovi u centru Pirota, novi rok za završetak ulice 2 nedelje

Autor:Ljubomir FilipovIzvor:Južne vesti
Radovi kasne zbog menjanja toplovoda
Radovi kasne zbog menjanja toplovoda; foto: Lj. F.

Iako je rok za završetak Ulice Branka Radičevića u samom centru Pirota istekao, građani i dalje gaze po rizli, toplovodne cevi i dalje stoje na gradilištu, a iako parking prostor nije uređen, automobili se već parkiraju.

Rok za završetak radova bio je 15. avgust, ali ulica još nije završena, a razlog za to je, kako kaže direktor Direkcije za planiranje i uređenje građevinskog zemljišta Slaviša Svilarov, to što je Toplana imala problema pri menjanju cevovoda, jer nisu bili rešeni imovinski odnosi na jednom delu ulice.

Ipak, završetak radova najavljuje za najviše 2 sedmice.

Gotov je trotoar, pešačka zona je popločana, ostalo je da se asfaltira jedan deo ulice koji će biti parking i jedan deo pešačke zone - objašnjava Svilarov.

U ulici se menjaju dotrajale behaton ploče, asfaltira se i postavlja nova rasveta, ali se i menja toplovod, gde su upravo i nastali problemi.

Toplana je imala problema koje je u međuvremenu rešila, njihovi radovi će se završiti do kraja nedelje, a mi ćemo vratiti izvođača radova na teren i trebaće još desetak radnih dana da se kompletno završi - kaže Svilarov.

Podsetimo, uređenje Ulice Branka Radičevića počelo je sredinom maja, a to je samo prva faza radova u samom centru grada, dok će se u narednim fazama srediti se i deo ispred Doma kulture i prostor između Crvenog i Belog trga.

Izvođač radova je preduzeće MDS iz Pirota, vrednost radova je skoro 11 miliona dinara.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Dele prvo mesto sa Katastar.

Danilo Nenezić Čitalac

Tekst: Nišu nagrada za najbolju gradsku upravu u oblasti efikasnosti i delotvornosti [anketa]

Pronađite nas na: