Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

09:30, 7. 12. 2012.

Katastar koči investicije

Katastar Niš Niš, zgrada Katastra

Dok građani i agencije upozoravaju da se na izdavanje dokumentacije u niškom katastru čeka mesecima, iz te institucije poručuju da građani "moraju da imaju razumevanje".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Mionica milenica

    09:29 // 8. 12. 2012.

    Narod bi imao strpljenja kada bi video da vi tamo nesto radite. Ovako...molite Boga da vam se nesto ne desi kad ustane kuka i motika

  • NN lice

    12:27 // 8. 12. 2012.

    Polovinu onog ljudstva u Katastru treba najuriti a primiti nove ljude, pa kad se ti nauče da rade, zameniti i onu drugu polovinu. To je teška birokratija koja u posed drži nekakve podatke i od njih živi. Šta drugo rade? Vlast bi morala da naredi da se pod hitno sve to postavi na sajtu, na uvid svima, pa će se i posao tih ljudi tamo smanjiti.

    • geosrbija

      23:16 // 8. 12. 2012.

      Svi podaci su javni i nalaze se na sajtu, a to sto NN lice nije upuceno u to to je njegov problem.

  • Milos Jankovic

    18:29 // 7. 12. 2012.

    Niški katastar je jedan od retkih koji se još nije priključio digitalnom katastru nepokretnosti. Da li je u pitanju tromost i lenjost i loš rad?

  • tu neki

    08:14 // 8. 12. 2012.

    Da Bog da, da im se zatvore sve burekdžinice u krugu od 3 kilometara od katastra. Burek je postao simbol njihove (ne)aktivnosti na poslu. Sramota bre, ako treba neku instituciju u Nišu zatvoriti i ponovo otvoriti sa mladjim ljudima punim elana i energije, to je taj katastar.

  • Zoro

    21:43 // 7. 12. 2012.

    Taj katastar možda radi usporenije ali leglo korupcije i kriminala je zemljišno-knjižni sud gde je nemoguće upisati hipoteku ako ne platite zakonsku taksu i onu drugu nezvaničnu koju je nametnula ta nedodirljiva persona protiv koje postoji puno prijava ali se ne istražuju i ne procesuiraju.
    Mislim da je nepotrebno pominjati njegovo ime jer svi znaju ko vedri i oblači i preko kojih advokata je jedino moguće završiti bilo šta u tom sudu.
    Mene lično je ta persona "vozila" 2 meseca iako sam od prvog dana imao kompletnu dokumentaciju.Svakog utorka i četvrtka u toku ta dva meseca ja sam bez uspeha obijao vrata tog suda,dok nisam dobio dobronameran savet prijatelja:"Budalo jedna pa svi znaju kako se to završava,..."

    • Bole

      04:30 // 8. 12. 2012.

      "zemljisno knjizni" sud ne postoji skoro godinu dana. A ti ako znas ime persone koja uzima mito, imas mogucnost tuzbe.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: