Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

08:16, 25. 6. 2018.

Kej do Medoševca skoro završen, kraj radova “stopira” jedna parcela

kej-medosevac-foto-sj Prema projektu kej će biti travnat; foto: S. J.

Iako je kao rok za završetak uređenja keja od Železničkog do mosta u Medoševcu bio najavljen za novembar 2017. godine, radovi još nisu kompletirani. Kako kažu u Vodoprivrednom centru “Morava”, rok je “probijen” zbog zaostalih bombi, izmene projekta i zaštite Medoševačkog mosta, a radovi sada “stoje” zbog sporne parcele.

Povratak na vest
Pošalji komentar
Pozitivni komentari:
  • Nebojsa

    14:56 // 25. 6. 2018.

    Bilo bi lepo nekad krenuti sa sredivanjem keja od RODA centra ka vrežinskom bazenu, taj deo je izuzetno miran i lep za šetnju, a ima par letnjikovaca i mislim dve teretane na otvorenom već napravljene, a uskoro će tu biti i hram svetog Vasilija Ostroskog. Sve u svemu izuzetno lep potez za provodjenje vremena u prirodi.

    • dortmund

      07:45 // 26. 6. 2018.

      A bilo bi jos lepse kad bi na tom keju asfaltirali gornji deo nasipa i voznja biiciklom od Medosevca do Gabrovacke reke pa nastavak bike stazom do Niske banje bio pun poogodak. Kako bre nemaju sluha za nas rekreativce koji iznosimo ovakve korisne ideje ? Para ima siguran sam , ali da li ima volje i viizije sa ovako necim , tesko :( A puna su im politicka usta reci o zdravom zivotu stanovnist

  • Dragoljub Vacić

    14:56 // 25. 6. 2018.

    Eto dokaza (ko)i kome se sve daje da projektuje infrastrukturu,pa zar su toliko glupi da ne predvide elementarne stvari,ej most nije ušo u projekat,alo bre inžinjeri do mojega,gde živite????!!!

    • Dusan

      07:37 // 26. 6. 2018.

      Dali zaista verujes da se inzenjeri pitaju za nesto u ovoj zemlji rialiti programa? Pa odluku je doneo neko napredniji od inzenjera.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: