Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

14:53, 14. 12. 2015.

| Društvo

"Kerber" i "Crne mambe" za doček u Nišu

Autor:J. C.Izvor:Južne vesti
kerber
foto: arhiva JV

U novogodišnjoj noći na Trgu kralja Milana u Nišu nastupiće “Kerber”, a u Parku Svetog Save “Crne mambe" - postignut dogovor sa gradskim rukovodstvom.

tender nova godina U tekstu konkursa se navodi da se traži grupa "Crne mambe"Naime, Niški kulturni centar je raspisao tendere za agencijske usluge organizacije dočeka na tri lokacije, a u jednom od njih se navodi da je “predmet javne nabavke nastup grupe “Kerber“ od 23 sata do 1 sat na Trgu kralja Milana u Nišu”.

Direktorka Niškog kulturnog centra Bojana Simović objašnjava da su oni kao tehnički organizatori od predstavnika gradskog rukovodstva dobili informaciju sa kim je postignut dogovor, te da su prema tome i raspisali javne nabavke sa konkretnim imenima.

Da ima dogovora, potvrdili su i iz poznatog niškog rok benda na svojoj Facebook strani statusom “ako sve bude u redu do tada, gledamo se na dočeku Nove 2016. u Nišu”.

Ako sve bude u redu do tada, gledamo se na doceku Nove 2016. u Nisu!

Posted by KERBER on Thursday, December 10, 2015

Ipak, Simovićeva kaže da sve ovo još nije 100 % sigurno.

Dok cela procedura ne bude završena i ugovori ne budu potpisani, što je planirano za početak naredne nedelje, ne možemo da kažemo da će oni sigurno nastupiti - kaže Simovićeva.

Ona pojašnjava da bi tenderom trebalo da budu i precizirana imena predgrupa, ali i izvođača za binu na amfiteatru.

Na toj bini će nastupati di-džejevi i na njoj će program početi u jedan sat nakon ponoći, odnosno kad već na trgu program bude završen. Plan je i da nekoliko dana pre Nove godine angažujemo i ulične svirače koji bi svojom muzikom doprineli pretprazničnoj atmosferi u gradu - kaže Simovićeva.

Kao što je već ranije najavljeno, planiran je i program za najmlađe koji bi krenuo 31. decembra u podne u parku Čair. Mališani će, kaže ona, moći da pogledaju novogodišnju predstavu, druže se i slikaju sa Deda Mrazom, a biće pripremljeni i paketići.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • juzna tuga

    11:50 // 16. 12. 2015.

    Da li je moguce da se i povodom novogodisnje noci bavite tenderima kao udarnom vescu koja donosi neizvesnost?Povodom nastupa naprednjackih zvezda u Beogradu Brene,Cece niko ne prica o tenderima vec o nastupima.Lepo je videti Kerber na trgu i onako omladina nema novca za skupe provode.Dosta kalkulacija gradske vlasti,unistise nam i unazadise ovaj lep grad.Bgd sljasti a mi u tami bez novogod.rasvete

  • shaft

    19:49 // 15. 12. 2015.

    Bregovica su platili"prijatelji",ko li ce ove?Kombinacija ubi-boze!

  • Lola

    10:56 // 15. 12. 2015.

    Program treba da se organizuje, tako da svi koji ne putuju, mogu da prosetaju i da se zabave. A Kerber je odlican izbor, uvek. I Mambe su niske snage i sigurno su jeftiniji od Frajli, Legeda i ostalih...

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Obično se policija ne meša u svoj posao. Kako se ovo desilo?

Žika čitalac

Tekst: Vozio u Nišu 103 kilometara na sat gde je dozvoljeno 60, i to pod dejstvom alkohola i kokaina

Pronađite nas na: