Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

20:28, 30. 1. 2016.

Kesić: Više me znaju kao promotera peglane, nego kao novinara

kesic Kesić i prošle godine promovisao peglanu; foto: M. M.

Jedan od ovogodišnjih promotera Sajma pirotske peglane kobasice Zoran Kesić našalio se na otvaranju ove manifestacije, u svom prepoznatljivom maniru, da ga više ljudi više ne prepoznaju kao novinara, već kao promotera pirotske peglane. Rambo Amadeus, takođe promoter Sajma, pohvalio brendiranje "peglane".

Povratak na vest
Pošalji komentar
Negativni komentari:
  • Tolić

    15:28 // 31. 1. 2016.

    Neša Paunović je daleko renomiraniji novinar od ovog Kesića.

  • Molba predsedniku

    09:46 // 31. 1. 2016.

    U gradu su sve asfaltne povrsine nestrucno i nekvalitetno uradjene.Mnogo je rupa, ostecenja i losih nagiba u koje se skupljaju atmosferske padavine i moraju se siroko obilaziti. Slicna je situacija i sa trgom,posebno ranije rekontruisanim delom cija je povrsina u vecem stepenu ruinirana, a postoje i kanali sa resetkama u stanju totalnih razvalina. Neko ko je nadlezan trebao bi da hitno reaguje!!!

    • Nikola

      03:30 // 1. 2. 2016.

      U svakom tekstu o Pirotu imas isti komentar! Od reci do reci. Bukvalno kopirano! Ne razumem fazon. To je zbog sendvica, ili...?

    • Molba predsedniku

      10:12 // 1. 2. 2016.

      Navodi u komentaru su potpuno iskreni, dobronamerni i vidljivi na svakom koraku u gradu. Nešto u šta je uloženo mnogo narodnih para zaista ne bi trebalo ovako da izgleda. Naravno da one koji su za to odgovorni treba upozoravati sve dok odgovorno ne reaguju u interesu građana. Sorry za one čije vrednosti ne prelaze ekvivalent jednog sendviča.

  • Goran Rančić

    18:31 // 1. 2. 2016.

    Naravno da treba stalno upozoravati na ono sto ocigledno nije u redu. Nikola pusti politiku i pogledaj malisane koji nisu u stanju da savladaju pravo jezero na pesackom prelazu ispred skole Vuk Karadzic. Tuzno je sto predsednik opstine to svakodnevno gleda sa prozora svoje kancelarije, a najtuznije je sto nista ne preduzima.

  • Kostas Gasopulos

    09:41 // 1. 2. 2016.

    Odlično je ovogodišnje pozivanje Kesića i Ramba Amadeusa kao promotera. Meni samo nedostaje što uz sve pomenuto nije bilo i lepih pirotskih ćilima pa da se gosti na njih smeste i osete šta je to kompletan užitak kod piroćanaca. Sledeće godine ne zaboravite taj vaš brend, jer je on odnegovao ove sada peglane kobasice, kačkavalje i vina, jer su na njemu porasli dede i babe današnjih pobednika.

    • Tasić Zoran

      11:55 // 1. 2. 2016.

      Odličan komentar u našem stilu. Ko je trebao toga da se seti, organizatori ili...?

    • Propuštena šansa

      20:54 // 1. 2. 2016.

      Šta reči? Ambasadorka Australije Džulija Patriša Fini je daleko bolje shvatila važnost i sama više doprinela promociji pirotskog ćilima nego oni koji je ime grada dočekuju u Pirotu.

comments_report_caption
comments_report_notice
Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: