Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

15:30, 20. 7. 2021.

| Društvo

Kiša "donela" šljunak u Njegoševu iz Ulice Svetolika Rankovića

Autor:T. TodorovićIzvor:Južne vesti

"Letelo je kamenje na sve strane" - ovako stanari Njegoševe ulice u Nišu opisuju scene prethodnih dana kada je zbog velikih padavina došlo do slivanja tucanika iz Ulice Svetolika Rankovića u njihovu, pa su automobili svojim prolaskom "dizali" kamenje sa kolovoza na trotoar, u dvorišta i na izloge.

Radovi u Ulici Svetolika Rankovića traju već nekoliko meseci, a građevinski materijal je zbog velike kiše i nagiba koji ima ulica, "putovao" nizbrdo do Njegoševe. radovi u Ulici Svetolika Rankovića još uvek traju Radovi u Ulici Svetolika Rankovića još uvek traju; foto: T.T.

Šljunak i kamenje su se slivali niz našu ulicu, automobili su jedva prolazili, a kamenje je letelo na sve strane jer nisu mogli da ga izbegnu, a gore u Ulici svetolika Rankovića je od pritiska i vode izbila kanalizaciona šahta - kaže stanarka Njegoševe ulice.

Ona dodaje da je kamenje lupalo po kapijama i izlozima radnji i da je jedan komšijski automobil koji je bio parkiran ispred kuće oštećen.

Žalili smo se svima i u nedelju kasno uveče je došao kamion i dva radnika su sa lopatama sakupljali šljunak, ne znam čiji su radnici - kaže stanarka.

kamenice jos uvek zavrsavaju u izlozima Kamenice i danas odlete u neki od izloga; foto: T.T.Ipak, navodi, nemoguće je da samo lopatama pokupe sav materijal koji se slivao, pa se još uvek dešava da po koja kamenica završi u njenom dvorištu.

Sa asfaltiranjem ulice Svetolika Rankovića počelo se krajem maja, a za taj poduhvat su izdvojena 22 miliona dinara. Prilikom obilaska ulice tada je direktor Direkcije za izgradnju Nebojša Lović rekao da će 200 metara te ulice biti završeno za nekih mesec dana.

Kada će rekonstrukcija ove ulice biti gotova za sada nije poznato, jer iz Direkcije za izgradnju do objavljivanja teksta nisu odgovarali na naše pozive i pitanja.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • MilosNis

    00:22 // 21. 7. 2021.

    Sto bi rekla gradonacelnica Satirovska, sve vam smeta, od guzve u autobusima do sodera koga nosi kisa... imajte malo razumevanja ipak je ovo veliki grad nije tamo neka Soko Banja

  • Krle

    20:40 // 20. 7. 2021.

    Prepoznatljiv materijal koji Međarci ofarbaju u crno i zatrpavaju rupe na asvaltu. Tarifa je naravno evropska.

    • Ouzo

      19:46 // 21. 7. 2021.

      Lepo rece, jedan injzinjer niskogradnje, pokvareni eurokrem !

  • zzzzz

    18:36 // 20. 7. 2021.

    Pošto je Njegoševa ulica mora biti kamenja kao na Lovćenu!

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Prijaviš korpuciju protiv SNS funkcionera SNS agenciji, SNS tuzilaštvo podnese tužbu SNS sudu. Pa ovo bre ni Monti Pajton ne bi smislio.

Srboljub čitalac

Tekst: Niš dobio kancelariju Agencije za sprečavanje korupcije, Sotirovski kaže - dokaz da se gradska vlast ne plaši

Pronađite nas na: