Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

11:50, 20. 7. 2023.

| Društvo

Klinički centar u Nišu zapošljava 26 zdravstvenih radnika na određeno

Autor:Tamara RadovanovićIzvor:Južne vesti
klinicki centar
Rok za prijavu je osam dana; ilustracija; foto: Vanja Keser

Medicinske sestre, viši radiološki tehničari, pedijatrijske i ginekološko-akušerske sestre mogu da se prijave na oglas niškog Univerzitetskog kliničkog centra, koji će ukupno njih 26 zaposliti na određeno vreme. Rok za prijavu je osam dana, a odluku o tome ko će biti primljen donosi v. d. direktora Zoran Perišić, na osnovu izveštaja komisije.

Na zvaničnom sajtu UKC-a istaknuto je da će radnici biti primljeni na određeno, sa punim radnim vremenom, radi zamene privremeno odsutnih zaposlenih, do njihovog povratka na posao.

Oglas je otvoren za 10 viših medicinskih sestara opšteg smera, dva viša radiološka tehničara, 11 medicinskih sestara/tehničara opšteg smera, jednu pedijatrijsku sestru i dve ginekološko-akušerske sestre.

Uslovi za kandidate za više medicinske sestre i radiološke tehničare jesu da su završili strukovne studije prvog stepena ili osnovne studije u trajanju od najmanje dve godine i da imaju položen stručni ispit.

Za medicinske sestre i tehničare opšteg smera uslovi su da imaju završenu srednju medicinsku školu - opšti smer i položen stručni ispit, a za pedijatrijske sestre uslov je takođe položen stručni ispit, kao i završena srednja škola - odsek za medicinske sestre za zdravstvenu zaštitu dece.

Kada je reč o kandidatima koji se prijavljuju za posao ginekološko-akušerske sestre, uslov je, osim stručnog ispita, završen taj smer u srednjoj medicinskoj školi.

Uz prijavu za oglas sa tačnom naznakom za koji posao se prijavljuje, kandidat treba da dostavi kratku biografiju (CV) sa kontakt podacima, kao i overene diplome više ili srednje škole, svedočanstva za svaki razred, lekarsko uverenje, uverenje o položenom stručnom ispitu, licencu nadležne komore ako je u radnom odnosu ili rešenje o upisu u komoru ako nije u radnom odnosu, očitanu ličnu kartu i izvod iz matične knjige venčanih ako je menjano prezime.

Rešenjem v. d.direktora UKC-a Niš, formiraće se komisija koja će na osnovu uvida u prispelu dokumetaciju prijavljenih kandidata odabrati one koji ispunjavaju uslove oglasa i koji će ući u uži izbor za prijem u radni odnos - piše u Oglasu.

Odabrani kandidati mogu biti pozvani na razgovor sa komisijom, koja će dati predlog o izboru vršiocu dužnosti direktora Zoranu Perišiću.

Rok za prijave je osam dana od objavljivanja oglasa, koji je na zvaničnom sajtu Kliničkog od srede, 19. jula.

Prijave se podnose lično na pisarnici Univerzitetskog kliničkog centra ili putem preporučene pošte na adresu: Univerzitetski klinički centar Niš, Bulevar dr Zorana Đinđića br. 48, sa napomenom “Za oglas” i naznakom za koje radno mesto se konkuriše.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Ivana Stojanović

    11:28 // 21. 7. 2023.

    Na kardiologiji imaju divne medicinske radnike i lekare,sve pohvale za požrtvovanost i predanost radu i posvećenost pacijentima! Jedino što je strašno je to što im klime ne rade na +40.To smeta i pacijentima i samim zaposlenima da rade u onakvim katastrofalnim uslovima.

  • Savremenik onog vremena

    00:39 // 21. 7. 2023.

    Novi talas leskovčanke i prokupčanke na velegrada.

  • Miksa

    20:44 // 20. 7. 2023.

    Voleo bih da neko iz KC Niš odgovori, koji je to posao za koje su više medicinske sestre ili visoke svejedno, ili viši radiološki tehničari edukovani, što ih razlikuje od regularnih tehničara/sestara. Koji posao u KC radi radiološki tehničar a koji viši radiološki tehničar recimo?

    • Filip

      01:36 // 21. 7. 2023.

      Miksa videce se koliko se ko otvara.Sto vece otvaranje kandidat ima vece sanse.Cudi me da za tu metodu niste znali.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Svirajte im 3 sekunde u reketu.

Milos Duchovny Ilic čitalac

Tekst: Košarkaški teren na niškoj Paliluli postao parking

Pronađite nas na: