Južne vesti - Leskovac, Niš, Pirot, Prokuplje, Vranje - vesti iz južne Srbije

12:08, 28. 12. 2016.

| Društvo

Ko će voditi Klinički centar?

Autor:J. AdamovićIzvor:Južne vesti
Ko će biti novi direktor? foto: arhiva JV
Ko će biti novi direktor? foto: arhiva JV

Ukoliko Vlada Srbije danas ne imenuje novog direktora Kliničkog centra u Nišu, ova značajna zdravstvena ustanova ostaće bez rukovodioca, jer aktuelnom direktoru Zoranu Radovanoviću mandat ističe 29. decembra.

Procedura je takva da nakon završenog konkursa, Upravni odbor razmatra kandidate i najboljeg predlaže Vladi Srbije, koja donosi konačnu odluku.

Međutim, Upravni odbor na sednici 3. decembra nije odlučio kog kandidata će predložiti Vladi, jer nije bilo kvoruma, kako je tada naveo predsednik Milan Petrović.

Nakon ove sednice, informacije o tome da li je bilo novog zasedanja i da li je nešto odlučeno nismo uspeli da dobijemo od Milana Petrovića. Sredinom meseca su iz Ministarstva zdravlja novinarima Južnih vesti rekli da će Vlada doneti odluku o tome ko će biti novi direktor.

Odgovore o tome da li je odlučeno i ako nije, kada će biti, novinari već dve nedelje ne mogu da dobiju iz ministarstva.

Podsetimo, konkurs za izbor novog direktora ove zdravstvene ustanove objavljen je pre dva meseca. Svoju kandidaturu su podneli sadašnji direktor Zoran Radovanović, doskorašnji gradonačelnik Zoran Perišić i vaskularni hirurg Milan Jovanović.

Podeli sa prijateljima
Komentari
Poslednji komentari
  • Petar

    13:40 // 30. 12. 2016.

    Vlada je i danas zasedala, ali nema odluke. Postoji tu neka varijante oko Vd stanja i funkcije na čelu ,,Novog kliničkog centra,,.

  • Miki

    22:18 // 28. 12. 2016.

    Ama dajte tigru da bude direktor, pa voli čovek, sto mu kvarite volju, voli da ga tapsu po rame, a on brzo da priča, i da objavljuje statuse na fb. Pu kakvi ste ljudi pa ga gnjavite do poslednji dan.

    • @Miki

      23:33 // 28. 12. 2016.

      Miki,nemojte da ste toliki dušebrižnik da brinete za Prof. dr Zorana Radovanovica!Sviđalo se to nekome ili ne,on je jedini od svih direktora KC Niš ali naglašavam JEDINI koji je uradio najviše za KC Niš!Ali eto,nađu nekoliko prostih iz mase licemernih dušebrižnika da drže predavanja o poštenju,a ne polaze od sebe! Prvo gospodo kritičari pođite od sebe!Što se tiče Zorana R.čovek je bez konkurencije

  • Blackburn

    17:51 // 28. 12. 2016.

    Ako je potrebno,tu je Guska,da bude v.d.

Pošalji komentar:

Vaš komentar će biti objavljen po odobrenju od strane administratora.

Vaš komentar je uspešno poslat i biće objavljen nakon što ga odobri neko od naših administratora.

Ukoliko želite da Vaš komentar bude odmah objavljen, možete se prijaviti preko svog Google, Facebook, Twitter ili Yahoo naloga.

Došlo je do greške pri dodavanju komentara
Preostalo ti je 400 karaktera

Molimo vas da se u komentarima držite teme teksta. Redakcija Južnih vesti zadržava pravo da – ukoliko ih proceni kao neumesne – skrati ili ne objavi komentare koji sadrže osvrte na nečiju ličnost i privatan život, uvrede na račun autora teksta i/ili članova redakcije kao i bilo kakvu pretnju, uvredu, nepristojan rečnik, govor mržnje, rasne i nacionalne uvrede ili bilo kakav nezakonit sadržaj.

Komentare pisane verzalom i linkove na druge sajtove ne objavljujemo. Južne vesti nemaju nikakvu obavezu obrazlaganja odluka vezanih za komentare i njihovo objavljivanje.

Mišljenja iznešena u komentarima su privatno mišljenje autora komentara i ne odražavaju stavove redakcije Južnih vesti.

Smatra se da ste slanjem komentara potvrdili saglasnost sa gore navedenim pravilima.

Administratorima Južnih vesti se možete obratiti ovde: admin {at} juznevesti {dot} com.

KOMENTAR DANA

Da stave Hitnu na Kamenički vis?

Miloš Čitalac

Tekst: Zbog gradnje nove Hitne i Porodilišta menja se Plan generalne regulacije

Pronađite nas na: